Ajatuksia uuden kodin sisustamisesta

Enhän minä olisi minä, ellen jo tässä vaiheessa suunnittelisi aktiivisesti uuden kodin sisustusta! On selvää, että tässä vaiheessa suunnitelmat saattavat vielä kovastikin muuttua matkan varrella, naisena pidätän oikeuteni muutoksiin! Ilman muuta kuitenkin jo talon ulkoasu, huonejako ja kaikki muu vaatii jo ajatuksia siitä, minkälaiset pintamateriaalit – ja sisustus kotiin tulee.

Kollaasi1

Meidän kohdallamme suuret linjat ovat helppoja ratkaista, olemme nimittäin perusasioissa suorastaan tylsän yksinkertaisia. Mielestäni pyörää ei ole tarvetta keksiä uudelleen ja hyvät ratkaisut kannattaa sumeilematta ottaa hyödyksi myös uudessa kodissa. En myöskään ole mitenkään erityisen vaihtelunhaluinen kun kyse on suurista pinnoista tai kodin värimaailmasta. Nautin vierailla kodeissa, joissa värit on otettu taidokkaasti käyttöön, kuitenkin tiedän jo nyt, että omalla kohdallani vähemmän on enemmän. Olen myös iloinen siitä, että meillä on jo niiin paljon valmiina pitkäikäisiä huonekaluja, jotka tietenkin siirtyvät myös uuteen kotiin! Lähinnä haaveilen nojatuolista ja ehkäpä kauniista valaisimesta (kuvassa Lindholt Studion ihanuus)

kollaasi2

Uuden kodin pinnat tulevat olemaan siis aika moisen varmasti jälleen vaaleita, maustettuna mattamustalla ja harmaalla. Lastenhuoneisiin sopisi muutamat kauniit tapetit, joita olen tässä matkan varrella bongaillut.

Tuttua ja turvallista, ripauksella jotakin pientä ja yllätyksellistä, sillä mennään siis!

Jenni

Kollaasin kuvat täältä:  Finnishdesignshop ja Domdom

Comments

Muuttuvakotini Päivi S
Reply

Ihania valintoja. Olen itekki huomannut, että valinnat osaksi vuosien saatossa on muuttuuneet mitä alunperin oli ajatellut, mutta pitkälti ostanut pikku hiljaa mitä on haaveillut pitkään. Koko ajan tulee ihania uutuuksia valikoimiin 🙂 jo valinnan vaikeus 🙂

Katri
Reply

Hyvänen aika, minulla on kokonaan mennyt ohi. Uusi koti?? Onnea!

Jenni

Kaunis kiitos, kyllä vain, uutta rakennusprojektia pukkaa! ;D

Henna
Reply

Oi mitä ihanuuksia kollaaseista löytyy! Enemmän on vähemmän – se on niin totta 🙂

Oletko kokenut täysin valkoisen keittiön kodissanne oikeaksi ratkaisuksi? Tuleeko siis myös uuteen kotiin? Entäs keittiönkaapeissa, pidätkö matasta vai kiiltävästä?

Onnea talonrakennusprojektiin!

Niina
Reply

Onnea projektiin! Tosin tästä ei kyllä viimeksi kun tavattiin ollut mitään puhetta 🙂

Jenni

Kaunis kiitos! 🙂 Taisi silloin olla kaikki vielä niin epävarmaa, myös oma päätös, että emme juuri viitsineet siitä puhella! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website