Asuntomessutärpit Talosanomien tyyliin!

Talosanomissa on seurattu asuntomessuprojekteja pitkin kevättä, kun olemme saaneet tutustua muun muassa lapsiperheen valmistuvaan Design- Taloon täällä ja täällä. Älvsbytalon pirtsakka uutuus taas herätti huomiota punaisilla ikkunanpielillään. Tosimiesten talo ihastutti ralliaiheisella sisustuksellaan. Tällä viikolla pääsette vielä kurkistamaan pintaa syvemmälle Forte Kivitalon Fendariin.

Nyt kun messut ovat pyörähtäneet kunnolla käyntiin, kävimme ihastelemassa täysin valmiita kokonaisuuksia. Poimin messukohteista itseäni eniten inspiroivia yksityiskohtia ja ideoita.

Aloitimme messukierroksemme kohteesta 6, suurperheelle suunnitelusta kodista, jonka sisustuksesta on vastannut Sisustuskärpäsen Heidi Lehto. Erityisesti huomiota kiinnittivät kohteen kekseliäästi toteutetut seinämaalaukset ja rohkeat värit.

Asuntomessut, Sisustuskärpänen
Asuntomessut, kohde Perhe, Sisustuskärpänen

Seuraava kohteemme oli numero 10, Kannustalon Lato, jossa ihastutti erityisesti lämpimän tammen sävyisiksi jätetyt sisäovet ja ikkunanpuitteet. Huomion kiinnittivät myös hurmaava lastenhuone ja tietenkin aina yhtä upeat Kuutti Lavosen teokset!

Kannustalo Lato, Asuntomessut 2014
Kannustalo Lato, Asuntomessut 2014, Avaroom
Kuutti Lavosen upeaa taidetta.
Kuutti Lavosen upeaa taidetta.
Kannustalon Ladon hauskat heinäistutukset
Kannustalon Ladon hauskat heinäistutukset

Skammin talo, kohde numero 13, on tainnut ilahduttaa monia! Oma huomio kiinnittyi raikkaisiin väriyhdistelmiin ja varsin kekseliääseen vanerin käyttämiseen. Voisin hyvin kuvitella tyttären huoneeseen tuon vanerilaatikoista rakennetun kirjoituspöydän.

Skammi
Skammi, asuntomessut 2014, marimekko
Skammin ihana kesäkeittiö!
Skammin ihana kesäkeittiö!
IMG_9072

Erityisen ihatuttava yksityiskohta messuilla oli Mustankorkean toteuttama kierrätyspuutarha, josta löytyi loistavia ideoita ja kaikki kierrätyshengessä toteutettuina!

Kaivonrenkaasta toteutettu hiekkalaatikko! Ottaisin!
Kaivonrenkaasta toteutettu hiekkalaatikko! Ottaisin!
Mustankorkea

Muurametalon kohde 38 on arkkitehtuuriltaan ihan omaa luokkaansa. Kohteen on suunnitellut Marco Casagrande. Lue lisää kohteesta täältä!  Huomio kiinnittyi itselläni sisustuksen yksityiskohtiin, mitäpä tuumitte tästä massiivisesta puupenkistä? Tai parvekkeen istutuksista?

villa Muurame asuntomessut
Villa Muurame asuntomessut
Villa Muurame asuntomessut

Kiinnitin huomioni messuilla useassa eri kohteessa upeisiin heinäistutuksiin, tässä on Dekotalon kohteen 30 ihanat heinät!

Dekotalo asuntomessut 2014

Upea  Talo Luck on myös ehdottomasti tutustumisenarvoinen messukohde. Kohteen erityisen uealla sisäpihalla oli juuri sellainen suuri oliivipuu, josta itsekin haaveilen!

Talo Luck, oliivipuu
Talo Luck

Design-Talon Käpylä,kohde numero 5, oli sisustettu tyylikkäin perusvärein. Ihana pesämäinen ja huoleton makuuhuone oli somistettu pellavalakanoin.

Ihana värien harmonia
Tyylikästä! Ja ihana astiakaappi!
Designtalo asuntomessut 2014, Käpylä

Nämä ja paljon muuta nähtävää löytyvät tänä vuonna Jyväskylän asuntomessuilta!  Joko sinä ehdit messuilemaan? Mikä ihastutti tai vihastutti?

Iloista alkavaa viikkoa!

Jenni

 

Comments

Vekarus
Reply

Ihania yksityiskohtia! Itseäni ihmetyttää, että eikö tuosta vanerilaatikkosängystä ole ikävä nousta aamulla, kun patja ei näytä nousevan korkeammalle kuin laita…

Jenni

Kieltämättä tuo sänky on älyttömän matala! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website