Esittelyssä: Kaunein Sievikoti kilpailun voittaja!

sievitalo, muuttovalmis
ASUKKAAT: Jeanette, Thomas ja kaksi poikaa, Arvid 3v ja Ivar 9kk

KOTI: Sievitalon Pihlaja 174m2, pohjakuva artikkelin lopussa.

Marraskuussa pääsitte osallistumaan Sievitalon järjestämään kilpailuun, jossa etsittiin Suomen kauneinta Sievikotia. Upeita kohteita oli useita, mutta kohteista yksi kiri kilpailun voittoon! Voittajakoti Vanhankaupungintie on Jeanetten, Thomaksen ja heidän lastensa tuore koti, jota on rakennettu ja sisustettu rakkaudella. Nyt pääsette tutustumaan kotiin vähän tarkemmin! 

muuttovalmis, sievitalo
muuttovalmis, sievitalo
IMG_9516_5
tom dixon
eteinen, sievitalo

Oman kodin hankkiminen tuli tälle perheelle ajankohtaiseksi, kun edellinen koti alkoi käydä pieneksi.

– Kaipasimme lisää säilytystiloja ja toisaalta avaraa yhteistä oleskelutilaa, Jeanette kertoo. Pariskunta kilpailutti usemman talovalmistajan, mutta kriteereihin pystyi vastaamaan parhaiten Sievitalo. -Halusimme laadukkaan muuttovalmiin kodin, jonka muunneltavuus onnistuisi tarvittaessa. -Esimerkiksi korkea olohuone ei kaikissa muuttovalmiissa talomalleissa onnistunut, ja sen me ehdottomasti halusimme.

muuttovalmis, sievitalo
muuttovlamis, sievitalo

Perhe piti myös ajatuksesta, että talo rakennettiin paikan päällä, jolloin projektia pääsi seuraamaan päivittäin. -Ammattilaisten siisti kädenjälki ilahdutti!

Erinomainen laatu, muuunneltavuus ja loistava asiakaspalvelu, siinä ne tekijät, jotka saivat meidät valitsemaan Sievitalon

Jeanette, Thomas ja lapset ovat ehtineet asua uudessa kodissa nyt vuoden päivät. Maanrakennustyöt aloitettiin maaliskuussa 2014 ja jo marraskussa samana vuonna perhe muutti uuteen kotiinsa. – Tila, valo ja avaruus tuntuvat ihanilta. Lisäksi säilytystilaa on runsaasti, se on lapsiperheelle ehdoton juttu!

Perheen sisustustyyli on kodikas ja maanläheinen, maustettuna pienillä yksityiskohdilla. -Tykkäämme yhdistellä vanhoja huonekaluja uusiin, näin kotiin syntyy kerroksellisuutta. Kodin lähes jokaisesta huoneesta löytyy upea Borås-tapetti. Tapetit tuovat väriä ja antavat kauniin kehyksen huonekaluille. -Mattoja meillä on aina ollut vähän, koska meillä on koira ja kissa. Tapetit toimivat meillä tilojen pehmentävinä elementteinä!

båras
båras

Pienten lasten kanssa sisustamisessa on aina omat haasteensa – Pikkuesineitä ei juuri matalalla ole esillä. Illalla lasten mentyä nukkumaan on kiva poltella kynttilöitä vaikkapa olohuoneen pöydällä, mutta päivisin kynttilöiden on oltava korkealla! Keittiönkalusteet ovat Omega-keittiöiden mallistosta. – Halusimme selkeän valkoisen kokonaisuuden, tumma taso tuo vaaleaan keittiöön ryhtiä!

omegakeittio, muuttovalmis, sievitalo
muuttovalmis, sievitalo
sievitalo, muuttovalmis

Keittiössä on paljon sekä lasku- että kaappitilaa!

omegakeittio, muuttovalmis, sievitalo
sievitalo, muuttovalmis, omega-keittio
lapsikuvaus

Myös poikien huoneisiin on valittu hauskat tapetit!

tapetti båras, pallotapetti
båras

Tärkeintä kodissa on tunnelma, se mikä syntyy ihmisistä, perhe toteaa! Perheen lempipäivä kotona on se, kun kenelläkään ei ole sovittuja menoja vaan on aikaa rennosti vain olla!

Vinkit tuleville rakentajille kuuluvat seuraavasti:

Suunnittele taloa huolella omien tarpeiden mukaan. Hyödynnä rakennusalan ammattilaisten osaamista suunnittelusta lähtien.
Vältä hetkellisiä trendejä materiaaleissa. Suosi mielummin perinteisiä/ajattomia ratkaisuja.
sievitalo, muuttovalmis, keittiö
Talovalmistaja: Sievitalo

Vesikatto: Pelti

Kiintokalusteet: Omega-Keittiöt

Lattiat: Laminaatti, laatta(eteinen, khh, wc, pesuhuone). Värisilmä Oulainen.

Seinäpinnat: Tapetti (Borås), maalaatut. Värisilmä Oulainen

Tulisija: Uunisepät Polkka (korotettu)

 

pohjakuva

Beijar & Nyqvist 14193 pohjakuva

Yhteistyössä:

logo1 kopio

Comments

Minna
Reply

Hei, kiva kodikas koti:) Minua kiinnostaa kovasti tuo huonekorkeus? Meillä alkamassa raksa keväällä. Mietitään tuota keittiön liesituuletinta, että onko hölmön näköinen korkeassa tilassa. Tässä se ei ainakaan ollut pahan näköinen.

Aikku
Reply

Kaunis koti ja kivoja tapetteja seinillä. Muutoinkin harmooninen ja raikas koti eikä liikaa tavaraa.

ninnu
Reply

Kiva että voitti mummolatyylinen talo. Ihan tarpeeksi näissä kilpailussa onkin sairaalakalusteisia koteja. Äänestin itse toiseksi tullutta taloa, mikähän mahtoi olla prosenttiosuus voittajan ja sen välillä…

Jenni

Tämä täytynee ihan tarkistaa, että mikähän oli oikeastaan ero voittajan ja toiseksi tulleen välillä! 🙂 En osaa sitä yhtäkkiä sanoa! Monta upeaa kohdetta joka tapauksessa <3

Paula
Reply

Mikähän on maalisävy keittiössä? Kaunista on 🙂

Jenni

Selvitetään maalinsävy, pysy kuulolla! 🙂

Paula
Reply

Laminaattikin on tässä niin kaunis. Löytyykö siitä tarkkoja tietoja?

Jenni

Selvittelen parhaillaan asiaa! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website