Esittelyssä: Raikas lapsiperheen koti – Jukkatalo

Jukkatalo, muuttovalmis, rakennusprojekti, yksikerroksinen

ASUKKAAT Äiti, isä ja 4 lasta

KOTI Jukkatalon huippukoti 116 muunnos, huoneistoala 107m2

Valkoisessa kodissa tuoksuu uudelle talolle ja vähän myös vastaleivotulle pullalle. Ensin askarrellaan ja jutellaan vähän rakennusprojektista, sen jälkeen saadaan välipalaksi tuoretta pullaa!

Askartelu, jukkatalo, muuttovalmis

Uudessa kodissa on ehditty asua viime syksystä saakka. Rakentamaan päädyttiin, kun perheen kasvaessa tuli ajankohtaiseksi miettiä uusia asumisratkaisuja rivitalon tilalle. Jukkataloon perhe päätyi jututettuaan muutaman eri talovalmistajan edustajia.  – Jukka tuntui tutulta ja luotettavalta, talotehtaan pitkä historia ja valtava määrä valmiita taloja vakuutti.

Alusta asti oli selvää, että vauhdikas elämäntilanne vaati muuttovalmista ratkaisua. Pienten lasten kanssa arki on täyttä jo omasta takaa. – Muuttovalmiin talon hinta on tarkkaan selvillä jo ennen projektin alkamista. Muutenkin epävarmuustekijöitä on paljon vähemmän, kun asialla ovat alusta loppuun ammattilaiset. Myös hinta oli erittäin kilpailukykyinen ja materiaalit laadukkaita, joten valinta oli lopulta helppo!

muuttovalmis, jukkatalo

Perhe hoiti talon tekniset ja rakenteelliset yksityiskohdat kuntoon Jukkatalon työpäällikön kanssa. Pinta -ja sisustusmateriaalit taas koottiin yhdessä Julkkatalon oman sisustussuunnittelijan. Johanna Mattilan kanssa.

Olohuone, muuttovalmis, jukkatalo

– Halusimme paljon selkeitä vaaleita pintoja. Lapsiperheessä väriä ja elämää tulee kyllä omasta takaa!

Sisustustyyli perheellä on kevyt ja pehmeän moderni. Lämpöä kotiin saa helposti torkkupeitoilla, tyynyillä ja kynttilöillä. – Sisustus on toki vielä keskeneräinen, mutta ei ole tarkoituskaan täyttää kotia kovin täyteen. Kun on vähän tavaraa, siivoaminenkin on paljon helpompaa.

IMG_9553
Askarteluhommat ovat tarkkaa puuhaa!
Raikas yleisilme syntyy vaaleista pinnoista!
Raikas yleisilme syntyy vaaleista pinnoista
työpöytä, jukkatalo, muuttovalmis
Pellava tuo pehmeyttä makuuhuoneeseen. Huomaa hauska sängynpääty!
Pellava tuo pehmeyttä makuuhuoneeseen. Huomaa hauska sängynpääty ja kaunis harmaa laasti-sävyn maali!
IMG_9582_3
IMG_9339

Neliöitä tässä kodissa on maltillisesti, joten ne on suunniteltu tehokkaiksi. Arkea helpottava ratkaisu on kodinhoitohuoneen sisäänkäynti, josta kuljetaan kotiin arkisin. Lattiamateriaaliksi valittiin laattaa ja kestävää laminaattia, täällä saa potkumopoilla rauhassa. Keittiö kuului myös muuttovalmiiseen pakettiin. Mattavalkoiset kalusteet ovat ajattomat. Kaunis betoninharmaa taso ryhdistää keittiötä juuri sopivasti.

IMG_9319
IMG_9507
Kodinhoitohuone toimii myös arkieteisenä!
Kodinhoitohuone toimii myös arkieteisenä!
IMG_9620
Lastenhuoneesta löytyy veikeä pahvimökki!

Talovalmistaja: Jukka

Seinärakenne: Puurakenteinen suurelementti

Kiintokalusteet: Jukkatalon omista valikoimista

Seinäpinnat: Maalatut, sävyt tikkurilan värikartoista paperi ja laasti

Haluatko lukea tästä kodista vielä lisää? Tämänkin kodin tarina on kattavammin luettavissa Jukkatalon uudesta Asu Hyvin-asiakaslehdestä. Lehden pääset tilaamaan ilman kustannuksia lähimmältä Jukkamyyjältäsi tästä linkistä!

Mutta nyt, pullat ovat paistuneet, joten on välipalan aika ♥

IMG_9566

Yhteistyössä:

cropped-Jukka-logo-v-1968-PUNAINEN-300x1001 kopio

Comments

Isa
Reply

Ihana koti ja mahdottoman suloisia lapsia! 🙂 Eteisen iso harmaa laatta näyttää hyvältä. Olisiko tietoa, mikä laatta se on?

Jenni

Sain seuraavan tiedon laatoista:WC Casablanca Grigio, sauna+ph+khh Dream Wind Light Grey, eteinen Consept Bianco. Löytyisiköhän näillä tiedoilla? 🙂

Sari
Reply

olipas tutun näköisiä printtejä lipaston päällä <3

Jenni

<3

noora
Reply

Ihana koti! Paljon samaa, kuin omassa uudessa kodissamme. 🙂 Mistä on tuo olohuoneen seinällä makuuhuoneen oven päällä oleva kello? On hieno! 🙂

Jenni

Hei, kello on Annon mallistosta Kodin Ykkösestä! 🙂

Inkeri
Reply

Ai että miten suloisia lapsia!! Kotikin on kaunis!

Leave a comment

name*

email* (not published)

website