Lilja Alviina

Blogi_Lilja5

On korkea aika esitellä perheen uusin tulokas, pariskunnan parempi puolisko, yönmusta ja silkkisen pehmeä Lilja Alviina Möttönen. Tyttö tuli ja otti suvereenisti paikan Alvin rinnalta ja taisipa arvojärjestyksessä ainakin yrittää korvan verran korkeammallekin. Toistaiseksi pariskunta viettää aikaansa omissa residensseissään. Alvi-herra nimittäin pääsee (joutuu) kirurgin veitsen käsittelyyn, ennen kuin pariskunta saa lyödä hynttyyt yhteen. Vaikka kuinka Möttösistä tykkäämmekin, pikku-Möttöset olisivat jo vähän liioittelua.

Lilja Alviinan emo oli hurmaava vaalea ja pörröinen pupukaunotar, isä taas muistutti äkkivilkaisulta kokonsa puolesta mäyräkoiraa. Odotammekin mielenkiinnolla, miten sopusuhtainen pariskunta kääpiöluppa-Alvista ja uudesta pupuneidistä kehkeytyy.

Blogi_lilja
Huomatkaa toki Liljan juuri harjattu kaulus, josta 8-vuotias muuten muotoili tässä muutama päivä sitten muikean irokeesin. Rokki-Lilja <3
Blogi_alvi1
Tämä herra ei taida vielä tietää, mitä tuleman pitää, kun Lilja-neiti kapsäkkeineen muuttaa saman katon alle.
Blogi_Lilja4

Ja viereisessä kuvassa on valmistumassa, hitaasti mutta varmasti, leikkimökin maalaukset. Kohta päästään asiaan, eli sisustuspuuhiin! Tytöt ovat tilanneet mökkiin muun muassa yläkerran, sängyn, keittiön, prinsessaverhot ja portaat näin muutamia mainitakseni. Katsotaan mihin taikatemppuihin suunnittelija (äiti) taipuu vai saavatko tytöt toiveistaan riisutun version. Mutta selvästi ne muuten vieläkin uskovat, että äiti pystyy ihmeisiin!

Ihmeellistä iltaa teillekin,

Jenni

Leave a comment

name*

email* (not published)

website