Marmorikuviota keittiöön

Kaupallinen yhteistyö Laatta Leevi 

Keittiön välitilaan valitsimme Laatta Leeviltä ihanat Vehoniemen isot marmorikuvioidut laatat koossa 110*50cm. Halusin, että laatan reuna ylittää pesualtaan hanan, joten päädyimme tähän 50cm korkeaan malliin. Hauskan efektin tekee myös laatan jatkuminen sivuseinällä lattialle saakka. Omasta mielestäni se muistuttaa etäisesti teollisuuskeittiöiden tyyliä, ja sehän sopii minulle mainiosti.

Kiinnitimme laatat viikonloppuna, joten vielä emme ole ehtineet hankkia kapeita listoja, jotka on tarkoitus laittaa kiertämään laatan reunaa, jotta yleisilmeestä tulee siisti ja viimeistelty. Uusia kuvia saatte siis myös ihan lopullisesta versiosta. Tämän laattamallin marmorikuvio on rauhallinen ja sävyltään juuri oikea, jotta se sointuu kauniisti betonin harmaisiin keittiötasoihin.

valkoinen keittiö, valkoinen liesituuletin, suorakaide liesituuletin, marmorilaatta, laattaleevi
marmorilaatta, laattaleevi
marmorilaatta, laattaleevi, parketti, novafloor, stonewash

Laatta viimeistelee mielestäni kauniisti keittiön ilmeen, vai mitäpä tuumii raati? 🙂

Jenni

 

Comments

Muuttuvakotini Päivi S
Reply

Onpas kaunis laatta ja makea koko. Ihana kun ei ole saumoja <3 Vitsi haluttais itellekkin tehä just tohon allas/liesi seinälle jotain. Miettinyt, että ottais yläkaapit pois ja pari hyllyä vain seinälle, Liesituuletin menis kyllä kans vaihtoon ja tuo marmorilaatta kyllä sopis siihenkin kuin nakutettu 🙂 Meillä jo 16 vuotta vanha keittiö ja alkaa olemaan jo elämää nähnyt, kaipais pientä päivitystä .)

Minttu
Reply

On kyllä todella kaunis! Niin rauhallisen vaalea tunnelma!

Mirella
Reply

Oi oi, kyllä niin upea laatta ja kokonaisuus vaan paranee sen myötä.
Kivasti menee todellakin tuo laatta lattialle asti tuolla vasemmassa reunassa. =)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website