Melkein kuin kotona – Vierailu Omatalon Showroomilla

omatalo, showroom

Vietimme viime viikolla mielenkiintoisen aamupäivän Omatalon showroomilla Sonkajärvellä. Tehtaan sisälle on rakennettu sisätiloiltaan ihan oikeaa omakotitaloa vastaava kokonaisuus. Täällä asiakkailla on loistava mahdollisuus päästä näkemään, miltä muuttovalmis koti sisältä ihan oikeasti näyttää. Mittasuhteita, ikkunoiden paikkoja ja vaikkapa keittiön kokoa on helppo mallailla paikanpäällä!

eteinen, omatalo, showroom
omatalo, showroom
olohuone, omatalo, showroom

Me keskityimme ottamaan tilasta selkeitä, raikkaita ja valoisia kuvia! Omatalon muuttovalmiiseen pakettiin kuuluu vakiona Topi Keittiöiden keittiökokonaisuus ja kodinhoitotilat. Showroomille oli valittu ajattomat ja aina tyylikkäät vaaleat keittiönkalusteet. Nämä mattaovet taittavat kauniisti hiekansävyyn ja olivat muuten paikan päällä tosi upeat! Vaihtelua valkoiselle, olematta kuitenkaan liian erikoiset, tykkäsin! Keittiön tasoksi oli valittu kaiken kestävää laminaattia, ajankohtaisesti harmahtavana.

Muuttovalmiit kodit on Omataloilla suunniteltu valmiiksi tilankäytöltään tehokkaaksi, vaikka asiakkaalla on mahdollisuus muokata kodista suunnittelijan kanssa vielä itselle mieleisensä. Tässä mallikeittiössä on sekä kaappi – että laskutilaa reilusti ja kokkailemaan mahtuu kerrallaan isompikin joukko.

Haluamme tehdä mahdolliseksi tavallisen suomalaisen perheen omakotiunelman niin, että laatu näkyy vuosikymmentenkin päästä.

Sami Kekäläinen, omatalo

omatalo, topi-keittiöt, showroom
omatalo, showroom, hyydykekakku
omatalo, showroom
omatalo, showroom

Lattiaan on valittu vaalea laminaatti. Muuttovalmiiden kotien osalta asiakkaalla on valittavissa laajasta RTV:n valikoimasta omiin tarpeisiin parhaiten sopiva lattiamateriaali. Kosteissa tiloissa ja eteisessä on päädytty harmaaseen lattialaattaan. RTV:n, Topi-Keittiön ja Omatalon ammattilaiset toimivat asiakkaan apuna sisustusvalikoimassa laadukkaan ja eheän kokonaisuuden rakentamiseksi.

Sen lisäksi, että juttelimme pitkät tovit myös itselleni ajankohtaisesta aiheesta, laadukkaasta rakentamisesta, kuvasimme raikkaita ja iloisia henkilökuvia, joissa showroom pääsi todelliseen koekäyttöön. Sohvalla oli kuulemma varsin mukava löhötä kesken työpäivän, eikä keittiössä tai kodinhoitohuoneessa hääräilykään ilmeistä päätellen hullummalta tuntunut!

omatalo, kodinhoitohuone, showroom
omatalo, showroom
sauna, omatalo, showroom
omatalo, showroom

Laadukas rakentaminen on meidän tärkein tehtävämme. Seuraamme aikaa, mutta luotamme ennen kaikkea ammattitaitoon, joka vuosikymmenten saatossa on kertynyt.

Kodin sisustuksessa voimme sitten asiakkaan kanssa iloitella mielin määrin!

Sami Kekäläinen, Omatalo

omatalo, showroom, keittiö, kattaus, hyydykekakku, mangokakku

Meillä oli hauska päivä, vaikka tuo herkullinen kakku jäikin kaikessa tohinassa korkkaamatta!

Yhteistyössä:

2016 Omatalo Logo

Comments

Essi / Esmeralda's
Reply

Näyttääpä kivalta! Hieno idea luoda muuttovalmis koti tehtaalle tutustuttavaksi. 🙂

Jenni

Kyllä, tämä oli tosi upea kokonaisuus, tuntui ihan kuin olisi ollut ihka oikean talon sisällä! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website