Minituliaiset Tukholmasta

Otimme tuossa vajaa pari viikkoa sitten extempore-lähdön Tukholmaan. Suuntasimme matkaan koko perheen voimin, tavoitteenamme vain syödä hyvin, vierailla jälleen Junibackenissa, Vasa-laivaa katsomassa ja vain fiilistelemässä talvista Tukholmaa. Vaikka lapset eivät enää meillä ihan pieniä olekaan, tarkoittaa koko porukan voimin liikkuminen myös sitä, että varsinaisille sisustuskaupoille ei ollut tällä reissulla asiaa. Pikaisella pyörähdyksellä muutamassa keskustan liikkeessä tarttui mukaan kuitenkin ritiläkori keittiöpyyhkeelle (jostain syystä en tykkää roikuttaa kosteata pyyhettä kaapinovea kastelemassa, joten tämä on oikein toimiva ratkaisu) sekä nyt niin ajankohtainen ”savikulho”. Enempää tuskin olisimme jaksaneet loppupäivää mukana kantaakaan.

Talvinen Tukholma on aika ihana, kunhan muistaa varustautua tarpeeksi lämpimällä vaatetuksella. Me valitsimme perinteisen yö laivalla-reissun, koska lapset ja laiva. Vähän parempaan hyttiin satsaaminen takasi hyvät yöunet ja aikainen aamu Tukholmassa oli hyvä aloittaa rauhallisella aamupalalla hotellissa keskustan tuntumassa.

Seuraavan Tukholman reissun voisin toteuttaa ystävien kanssa aikuisporukalla, ihan siksi, että saisi rauhassa kiertää kaikki herkulliset sisustusliikkeet, joihin nyt ehdin vain äkkivilkaista ovensuusta!

Jenni

Comments

Jenni / Meidän Koti
Reply

Tukholman reissu mielessä täälläkin. Vuosi sitten olimme naisporukalla (silloin oli tosi kylmä!) Nyt suunnitelmissa ottaa kaksi vanhinta lasta mukaan. Missä hotellilla söitte? Me Urban delin yhteydessä olevassa, kaunis paikka!

Jenni

Hei Jenni! Me söimme Scandicin Grand Central hotellissa, ihan siinä keskustan kupeessa. Tosi maittava aamupala ja ainakin silloin myös rauhallinen tunnelma, viihdyimme lasten kanssa siellä vajaan pari tuntia 🙂 Merituuli on kieltämättä aikamoisen napakka Tukholmassa, kerrospukeutumista ja tarpeeksi paljon vaatetta muutenkin kannattaa talvella suosia! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website