Ollaan ihan kahdestaan

Blogi_kahden1

Nyt se sitten on virallisesti todistettu, että tässä talossa asuu henkisesti reilusti keski-iän ylittänyt pariskunta. (Joka ei tietenkään ole paha juttu, tosiasia vain) Olemme nimittäin juuri viettäneet vuoden parhaan viikonlopun kaksin kotona. Lapset lähtivät hoitoon ja me tuumailimme että mitäkäs sitä, ja minnekkä kauas. Mutta jompi kumpi sen sitten sanoi ääneen, että ei minnekään.

Luvassa on hehkutusta, joten kannattaa ehkä lopettaa lukeminen tässä vaiheessa, jos tämä tyylilaji ei istu sinun viikonloppuusi. Haluan antaa nyt muutaman pisteen kotilomailulle. Vaivalla ja työllä olemme rakentaneet perheellemme kodin, josta meidän muka sitten pitäisi päästä vapaahetkinämme kauksi pois. Ja tiedän muuten, että joku siellä nyt mutisee, että kuka ihmeessä sinne pyykkivuorten sekaan jaksaa jäädä, mutta koittakaapa ennen kuin tyrmäätte idean.

Blogi_kahden11
Blogi_kahden4
Blogi_kahden10
Kevätsipuli, mozzarella, tomaatti, öljy, mustapippuri. Mitä sitä kikkailemaan kun yksinkertainen on parasta.
Blogi_kahden2
Blogi_kahden5

Vai missä muualla voi syödä näin, jalat pöydällä? Ja hotellissa ei muuten kehtaa käydä hakemassa kolmatta annosta ihanaa pähkinäistä mysliä. Eikä voi myöskään mennä kesken brunssin sohvalle oikaisemaan. Tai siis ei ainakaan tähän mennessä ole tohtinut mennä.

Me raivasimme tilan sohvalle, nukuimme pitkään, laitoimme ruokaa, söimme hyvin (sohvalla, älkää kertoko lapsille)ja ulkoilimme hartaudella. Niin ja kävimmehän me rautakaupassakin ja ruokakaupassa. Nukkumaan menimme tietenkin hyvissä ajoin ennen puoltayötä. Aamulla kipaisimme sitten reippaina aamulenkille, ennen aamupalaa tietenkin. (Joko uskotte, +60v?).

Blogi_kahden6
Blogi_kahden9
Blogi_kahden7
Tämä kuuluu ehdottomasti viikonlopun lööv-osuuteen. Oma jukeboksi. <3
Blogi_kahden8
Blogi_kahden12

Pesue on taas paikalla ja uusi viikko kujeineen edessä. Iloa ja Valoa alkavaan viikkoon myös sinulle, kohtahan se on jo mittumaari!

Jenni

Comments

Riina
Reply

Miten mukava onkaan lukea tällaisia juttuja. 🙂 Nautinnollista!

Jenni

Kiitos <3 Koti on yllättävän mukava paikka 🙂

Lotta
Reply

Oih, kuulostaa ja näyttää todelliselta luksusviikonlopulta! 🙂

Jenni

Kieltämättä se luksukselta tuntuikin 🙂

ErMu
Reply

Kokemuksen syvällä rintaäänellä voin yhtyä kuvaukseesi! Ihana, että saitte nauttia! Ja kuvat puhuivat enemmän kuin tuhat sanaa 🙂

Jenni

Täytyy sanoa, että usein vähemmän on loppujen lopuksi enemmän. Rentoutumiseen tarvitaan yllättävän vähän 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website