Piparkakkukylän arkkitehti

IMG_9219

Olen joka vuosi onnistunut polttamaan sormeni sulaan sokeriin kootessani piparkakkutaloa. Nyt innostuin väsäämään uusimman Kodinkuvalehden ja Pinterestin ihmemaailman inspiroimana pienen piparikaupungin, jossa on hanget korkeat nietokset ja ikkunoissa tuikkii joulun tähtöset. Nyt olin aikaisessa, yleensä olen malttanut sentään odotella joulukuuhun asti! Voi olla muiden onni, ettei minusta tullut tosielämän arkkitehtia tai kirvesmiestä, sen verran suurpiirteisiltä näyttäisivät mittasuhteeni ja koristukseni piparikylässä olevan. Mutta tekeminen oli kivaa!

IMG_9214

Niin huikeita taideteosia Pinterestistä löytyi, että saapa nähdä innostutaanko lasten kanssa väsäämään talokin kaupungin kaveriksi.

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan tätä rakentelua. Se on nimittäin yllättävän rentouttavaa puuhaa. Valmistaikina kaupasta ja luovuutta kehiin!

Jenni

IMG_9220
IMG_9217

Comments

iDiS & iNTeRiÖÖRi
Reply

Onpa kiva kaupunki 🙂 Monet naurut on vuosien varrella saatu,kun on talon katto romahtanut tai seinä kaatunut, eikä sormien polttelultakaan ole vältytty…mutta niin vain taas täälläkin suunnitellaan uutta tönöä jouluksi!

Jenni

Kyllä, mikä kumma siinä on, että kamalalla vaivalla täytyy mökki kuitenkin joka vuosi väsätä 😉

Viivi / Valkoinen Soihtu
Reply

Aivan ihana idea! Näyttää tosi kauniilta! Piparkakkutalon väsääminen (ja siis etenkin se kokoamisvaihe) on joskus kyllä melkoisen tuskaista puuhaa, joten tuollainen piparkakkukaupunki onnistuisi varmasti vähemmällä vaivalla:)!

Jenni

Kannattaa Viivi kokeilla, tää oli hauska ja helppo toteuttaa ja varioidahan tätä voi ihan vapaasti!

Reetta/Valkoisen talon Reetta
Reply

Voih, kuinka ihana.
Minä olen ilmeisesti samoja inspiraatiokuvia ihaillut, ja aion tänä vuonna tehdä samanmoisen, ei enää ”liimailua” tulikuumalla sokerilla.

Jenni

Ilman muuta kokeiluun! 🙂

Elina
Reply

Kiva idea, tuon voisin itsekkin toteuttaa (mulla aina sormet palaa ja talo on vinossa :D)

Jenni

Kuulostaa tutulta! tää oli paljon helpompi kuin perinteinen talo 🙂

sanna
Reply

Hei, saanko kysyä millaisia lamppuja sinulla on noissa valotähdissä? On aika haastavaa löytää juuri se oikea sävy, mikä ei ole liian keltainen tai liian kylmän sävyinen. Tuntuu, että kaikki valosävyt riitelevät kotona nyt keskenään näin joulun alla : /

Jenni

Saman ongelman kanssa itsekin painin, on vaikeaa löytää lamppuja, jotka eivät riitelisi kovasti muiden valojen kanssa! Täytyy vinkata heti, jos jokin oikeen hyvä sävy tulee polttimoissa vastaan! Paras tähän mennessä on ollut lämmin valkoinen ledi!

Leave a comment

name*

email* (not published)

website