Punaisen maton paikka!

Blogeissa on kiertänyt hauska punaisen pyöreän maton paikka-haaste. Minut haastoi mukaan ihana Valkoisen Soihdun Viivi. Tässä vielä tarkemmat ohjeet haasteen toteuttamiseen:

Blogihaaste: Punaisen pyöreän maton paikka Kuvaa kodistasi se paikka, johon sinä laittaisit punaisen pyöreän maton, jos esittelisit kotisi ohjelmassa Suomen Kaunein Koti. Kuvaa ensin paikka, mihin maton laittaisit. Ota sen jälkeen kuvia eri suuntiin, tai siihen yhteen mieluisaan suuntaan vähän kuin matolla seisten. Voit myös perustella valintasi. Linkitäthän haasteeseen myös Luumutar-blogin ja tämän alkuperäisen haasteen.

Omat lempipaikat kotona vaihtelevat tasaisesti, mutta yksi lienee kuitenkin ylitse muiden:

IMG_0850

Uusi sohva on lunastanut lupaukset ja on ollut juuri niin ihana kuin toivoinkin. Sohvalta ja olohuoneesta avautuu näkymä joka puolelle alakertaa. Erityinen lemppari on pitkään ollut jo näkymä kohti ruokalilutilaa.

IMG_0849
IMG_0855

Nämä kuvat on otettu vielä niin hulppean valoisina alkusyksyn päivinä! Haluaisin kuulla minne punaisen pyören maton laittaisivat kodissaan Projekti Verkarannan suloinen pariskunta tai luova taituri Projektilan Katja!

Ihania kirpakoita pakkaspäiviä, nämä ovat niin paljon tervetulleenpia kuin ne sateisen harmaat. Illat pimenevät joutuisasti ja samalla vievät kuin varkain tunteja vuorokaudesta.

Tässä vastalääkkeeksi kuvakaupalla aurinkoterapiaa pakkapäivän valossa kylpevistä terttuneilikoista. Johon en varmasti muuten kyllästy ikinä. Mielestäni Reilun kaupan kukat marketeissa ovat loistava innovaatio, ne kun saa edukkaasti mukaana kauppareissun yhteydessä. Nämä kyseiset yksilöt ovat ilahduttaneet pöydässä jo pitkälle kolmatta viikkoa ja väri vaan paranee vanhetessaan. Syvän vaaleanpunaiset kukat ovat muuttuneet hennoksi roosaksi!

IMG_5905
IMG_5909
IMG_5901
IMG_5903

Ostatko sinä kukkia marketista?

Jenni

Comments

jonna
Reply

Todellakin ostan 🙂 olenkohan koskaan ostanut kukkakaupasta kukkia ns. Huvikseen. Marketista neilikat ovat lempparit kun tosiaan säilyvät niin pitkään.

Jenni

Totta, meillä kukkakauppa kirjaston vieressä, silloin tulee välillä poikettua! Harrastan lähinnä sitä yhden/parin oksan ostamista, en niinkään sidottuja kimppuja kukkakaupastakaan! Tykkään huolettomista kimpuista enemmän! 🙂

Anne-Maria
Reply

Eilen justiin ostin terttuneilikoita ”Cittarista”. 🙂 Vieressä oli myös isoja punaisia neilikoita, mutta en tykkää punaisista kukista kuin korkeintaan jouluna. Olen joskus myös sekoittanut isoja ja pieniä neilikoita, siitä tulee kiva kimppu.

Jenni

Itsekin olen harrastanut tuota kimppujen sekoittamista välillä! Tulee kaunis ja ähän näyttävämpi kimppu alle kympillä 🙂 Punaista ei kieltämättä tule juuri ostettua. Joulun aikaan korkeintaan täälläkin.

Katja
Reply

Teillä on niin kauniin valoisaa ja avaraa. Täytyypä tuumata mihinkä sitä pyöreän maton laittaisin 🙂

Jenni

Kiitos Katja <3 Odottelen innolla! 🙂

Taru
Reply

Hei!

Kaunis keittiön pöytä teillä! Voitko kertoa mistä hankittu vai oletteko tehneet itse? Jos olette, niin mitä puuta olette käyttänyt, mistä hankkineet ja millä käsitelleet?:)

Jenni

Moi! Runko on vanhan pöytämme puurunko, irrotimme siitä kansilevyn ja sahautimme sahalla tammilankkua sopivaan mittaan! Lankut käsittelimme valkovahalla 🙂 Tykkäämme pöydästä kovasti! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website