Sananen syksyn sisustuksesta

IMG_9439

Tällä hetkellä sisustamisessa kiehtoo rajojen rikkominen ja ennakkoluulojen kumoaminen. Olen aina ollut aika ahkera sekoittelemaan erilaisia tyylejä keskenään, mutta nyt oikein erityisesti kiinnostelee tuttujen juttujen yhdistely johonkin omaan ja yksilölliseen. Kummituspuu tarttui mukaan mistäpä muualtakaan kuin marketista, voisin kai kohta koota jo vinkit parhaisiin sisustuksen marketlöytöihin. Mielestäni kummituspuu ja Virpi Mäkisen teos luovat yhdessä hauskan parin. Tässä kokonaisuudessa on juuri sitä kaipaamaani jännitettä, kun yksilöllinen taulu yhdistetään sisustushittiin. En tiedä miten paljon nämä visioni avautuvat teille, mutta joka tapauksessa, tästä kokonaisuudesta tykkään juuri nyt.

IMG_9448
IMG_9444
IMG_9446

Muutenkin olen erityisen iloinen siitä, että niin monenlaiset kukat saavat kukkia sisustamisessa juuri nyt. Ehkäpä näin ”blogihittien” aikakaudella on erityisen tärkeää löytää sisustamiseen jotakin ihan omaa, jota ei löydy mistään muualta. Tähän oivia vaihtoehtoja ovat juuri vaikkapa taideteokset. Eipä sillä, ei itseäni ole koskaan häirinnyt se, että muista kodeista löytyy samanlaisia huonekaluja tai muita ajankohtaisia juttuja, päin vastoin, kun samoja kalusteita näkee eri ympäristöissä, se vain inspiroi itseäkin kokeilemaan rohkeasti uusia yhdistelmiä.

Mikä teitä tällä hetkellä inspiroi? Tuttu ja turvallinen vai jokin ihan uusi tyyli? Tai kenties sekoitus, kuten allekirjoittanutta? Ja vielä, ostaisitko blogihittiä omaan kotiisi?

Jenni

Leave a comment

name*

email* (not published)

website