Sarjaton – ihana täydennys astiakaappiin

Syksyllä minulla kävi suorastaan huipputuuri, kun satuimme ystäväni kanssa Iittala Outletin loppuunmyyntiin. Olin pitkään haaveillut Sarjaton-sarjan (heh) astioista, mutta kun huutavaa tarvetta ei uusille kahviastioille ollut, en täyteen hintaan tohtinut astioita ikinä ostaa. Tällä kertaa en kuitenkaan epäröinyt, kun Sarjattomia myytiin Outletissa peräti -70 prosentin käsittämättömällä alehinnalla. Jäljellä oli kuusi kappaletta valkoista lempimukiani ja kahdeksan kappaletta vaaleanpunaisia. Otin ne kaikki ja tietenkin pettämättömällä naisen logiikalla säästin huimia summia rahaa.

sarjaton, iittala
sarjaton, iittala
Iittala, sarjaton

Ystäväni täydensi mukikokoelmaani vielä tuparilahjalla, ihanilla harmailla lautasilla, joten nyt minulla on kauan haaveilemani Sarjaton-kokonaisuus kahvihetkiä varten. Olen ennenkin tainnut mainita, että kauniit astiat ovat heikkouteni, vaikka teenkin ostoksia mielestäni aika harkiten. Keittiössämme ei ole mitenkään ruhtinaallisesti säilytystilaa, ja tämä ihan tarkoituksella, että astiamäärä pysyisi jatkossakin järkevissä mittasuhteissa.

Iittala, kastehelmi
Eikä siinä vielä kaikki, muutaman euron kappalehintaan myytiin myös ihania Kastehelmi-laseja. Kuusi kappaletta tarttui minun mukaani.
iittala, sarjaton

Olen normaalisti aika huono seuraamaan alennusmyyntejä tai tekemään huippulöytöjä ja tämäkin munkki osui kohdalleni ihan sattumalta, mutta taisi juuri sen takia tuntua entistä paremmalta! Mitkä sinun parhaat alelöytösi ovat olleet? Olisi hauska kuulla!

Wannabe-alahaukka

Jenni

Comments

Mirella
Reply

Ansaittuja herkkuhetkiä ja ihania kuvia, joissa mukana jälleen Farön Lankku. =)

Jenni

Kiitos! Farön lankuille olin ajatellut suoda ihan oman postauksensa, niin lempijuttuja ne nyt keittiön sisustuksessa ovat <3

Leave a comment

name*

email* (not published)

website