Työpöydän syyssiivous

IMG_9413

Minulla on paha tapa antaa sinne tänne ajelehtivien paperikasojen kertyä pienelle työpöydälleni. Pahimmillaan saan etsiä hiirtä ja näppäimistöä lippusten ja lappusten alta. Tasaisin väliajoin saan kuitenkin onneksi arkistointivimman ja laitan jokaisen paperin sille kuuluvalle paikalleen. Pöytä on kyllä pienuudestaan huolimatta palvellut loistavasti. Tuoli sen sijaan, niin ihana kuin onkin, ei pidempää istumista varten ole paras mahdollinen. Etsinnässä onkin ollut jo pidempään katseenkestävä ja ergonomialtaan hyvä työtuoli, ehkäpä konjakinsävyisellä nahalla.

IMG_9406
IMG_9408
IMG_9401-2

Nyt innostuin taas siistimään pöydän syyskuntoon. Voisipa muuten yhtä tehokkaasti järjestellä ja arkistoida pään sisällä pyörivät miljoonat muistettavat asiat omiin mappeihinsa. Uuden rakennusprojektin myötä olen ottanut jälleen käyttöön inspiraatiovihkon, johon kirjaan kaikki mieleen juolahtavat ideat tai vaikkapa kiinnostavat keittiövalmistajat, kaikki laidasta laitaan. Olen muuten myös ehdottomasti huivi-ihmisiä. Syksyinen huivilöytö Lindexiltä on ollut nyt lämmittämässä joka päivä.

kollaasi1

Täällä lauantai on käynnistynyt nyt jotenkin tosi hitaasti. Varmaan listalla on liian monta pitäisi-juttua, niin ei saa tartuttua niistä yhteenkään. Ehkäpä siis vaan otan kupin kahvia ja painelen istumaan tuonne aurinkoon!

Aurinkoista viikonloppua!

Jenni

Comments

Vilja @ muotoseikka\
Reply

Rauhallinen ja kaunis tila. Noita pienesineitä voisi tuijotella ikuisuuksia. Tuottoisia työhetkiä!

Jenni

Voi kiitos! <3

Muuttuvakotini Päivi S
Reply

Komppaan Muotoseikaa 🙂 Rauhallinen kokonaisuus. Miettinyt meille uutta tietokonetta. Läppäriä tai tota I Mac konetta. Meillä perinteinen kone ja kauhea johto hässäkkä ja keskusysiköt lattioilla. Ei pysty koskaan vaihtaan järjestystä. Nyt liian massiivinen pöytä ja haluasin kans tollaisen siron pöydän. Ootko tykännyt I Mac koneesta?

Jenni

Olen kyllä henkeen ja vereen mac-ihminen. Helppo ja selkeä käyttää ja onhan se ihan stailin näköinenkin 🙂

Ride
Reply

Ihanan seesteistä. Näyttäisipä munkin työpöytä tuolta 🙂 Liian usein se on aivan liian täynnä kaikkee mahdollista. Antoisia työhetkiä sinulle!

p.s edellisen postauksen kuvat ovat ihania!

Jenni

Kiitos Ride <3 Joo, useammin pöytä on aika räjähtänyt, mutta välillä on mukava tsempata ja siivota pöytä kunnolla 🙂

Marja
Reply

Niin ihana tuo sinun työnurkkauksesi! Haaveilen omankin työpisteen uudistamisesta… ja juurikin tuontapaisesta pöydästä. IKEAn jalat odottaa jo auton peräkontissa, enää pitäisi keksiä kiva taso… ja voi kuinka mieleni tekisi myös tuota iMacia. Vaan mies on niin anti-Apple kuin voi olla joten mitään Applea meille tuskin koskaan ilmaantuu 😀

Jenni

Kiitos Marja! <3 Meillä pukkijalkojen päällä on vanerilevy, toiminut kyllä hyvin! 🙂 Itse olen taas niin Mac-ihminen, että en muuta enää osaisi kuvitellakaan 😀

JohannaL
Reply

Ihanalta näyttää. Mikä muuten tuo roskis on?

Leave a comment

name*

email* (not published)

website