Aina Siistiä

Koti1

Kylläpä Inspired by loven Sanna ja Modernisti kodikkaan Kerttu osuivat asian keskelle (Kiitos vain tytöt!) puhuessaan sisustuskuvista ja puts plank-bloggaajien kodeista. Välillä ihmettelen, vieläkö tätä keskustelua käydään, mutta mitä ilmeisemmin aiheesta jotkut vielä jaksavat. Jokainen lapsiperheen arkea elävistä tietää mitä lapsiperheen arki on. Parittomia sukkia, hiekkaa, leluja, kenkiä ja saattaapa seassa olla kuopuksen puoliksi syöty porkkanakin kun sohvan alle vilkaisee. Mutta tämähän on ihan selvä ja kuka kumma niitä jaksaisi kuvata, saatikka sellaisia kuvia katsella.

Talosanomiin kuvattavat koditkin ovat ilman muuta puettu aina parhaimpiinsa, ja miksipä ei olisi. Se juuri toivottavasti tarjoaa iloa ja inspiraatiota. Persoonallinen, oman näköinen ja elämänmakuinen koti voi olla tip top siisti ja hyvin eleettömästi ja vaikkapa sitten modernisti sisustettu. Elämänjäljet voivat onneksi tarkoittaa muutakin, kuin niitä likaisia sukkia lattialla.

Koti

Onhan se nyt aika ilmeinen juttu, että sisustusbloggaajat ovat sisustusharrastajia. Allekirjoittanut ainakin voi vedota vain harrastuneisuuteen, kun olohuoneen matto vaihtuu kolmannen kerran kesän aikana, ihan vain vaihtamisen ilosta. Ja harrastajathan tiettävästi suhtautuvat omiin harrastuksiinsa varsin intohimoisesti. Se että harrastuksen kohteena on koti ja sen laittaminen, saattaa tietenkin toisille aiheuttaa tunteen siitä, että kaiffari haluaa vain leveillä aina yhtä siisteillä ”aurinko pioninlehdillä”-kuvillaan, kuten Inspired by loven Sanna osuvasti ilmaisi. Mutta se lienee vain niiden toisten oma ongelma. Hevosharrastaja kuvaa hevostaan, koiraharrastaja koiraansa ja parempi puoliskoni muuten uutta motocrossiaan.

Mopo

Harrastuksen lisäksi siisti koti on itselleni myös osa elämänhallintaa ja tietenkin nautintoa. Onnekkaita ovat ne, jotka tuntevat elämänsä olevan täysin hallinnassa, vaikka ympärillä vallitsisikin kaaostila. Omalla kohdallani taas nautin ja koen konkreettisen hallinnan tunteen, kun koti on siisti ja sohvanalus tyhjä. Luulen, että en ole ainoa. Niin ja meidän sotkupäivät tunnistaa muuten esimerkiksi siitä, että blogiin päätyvät puutarhakuvat..

Ugh. Olen puhunut. Nautitaan kesästä, siistiä eli ei. Ja kuvataan Me harrastajat niitä pioneja, tai vaikkapa näitä:

Lammas1
Tähän hurmaavaan ja luonteikkaaseen kaveriin ja moneen muuhun mukavaan törmäsimme reissun päällä, siitä lisää myöhemmin!

..Kunhan osataan relata. Vielä on nimittäin vähän kesää jäljellä. Voikaa Hyvin 🙂

Jenni

Comments

Jenni

😉

Jenni

Ugh. Välillä on aina muutama painava sananen sanottava vaikka tämä sisustaminen ei niin kuolemanvakavaa olekaan! 😉

Mari
Reply

Näinhän se menee 😀 Ja se oli muuten Queen Elisabeth, jos sattuu osumaan kohdalle 😉

Jenni

Kiitoksia vinkistä! 🙂

Jenni

🙂

Sanna / Inspired by love
Reply

Haha. Samoilla linjoilla 😉

Jenni

Kiitos vain itsellesi varsin osuvasta kirjoituksesta 😉

Leave a comment

name*

email* (not published)

website