Arjen pikku apuri

Olen pahemman luokan kahvikissa. En pärjäisi yhtään päivää tai en koe tarpeelliseksi pärjätä ilman paria(viittä) kupillista kuumaa kahvia. Ja nimenomaan kuumaa, olen nimittäin kotona jo surullisen kuuluisa puolikkaista kahvikupeista, joita jätän pitkin poikin kotia (sukuvika, tätä tekevät myös äitini ja kaikki sisarukseni, terveisiä vain ja myötätuntoa läheisille). Kahvia nimittäin ei juoda vain pöydän ääressä. Vaan sohvannurkassa, aamulla sängyssä, työpöydän ääressä. terassilla jne. Näin luonnollisesti kuppeja löytyy sieltä täältä.

IMG_0015

Nyt bongasin tämän arjen pikku apurin, take a way mukin, joka kerrankin on ihan katseenkestävä, eikä ole silti lasia tai termospullon näköinen. Tämän bambusta valmistetun kahvimukin nappasin mukaan Clasulta. Täytyy testata, auttaisiko tämä siihen, että kahvimuki a. juodaan tyhjäksi b. jos ei juoda tyhjäksi, ei heti kaatuessaan aiheuttaisi ikäviä vahinkoja. Ja onhan tämä kiva juttu myös liikenteessä. Olen eräänkin kerran kiireessä hörpännyt kahvit tavallisesta mukista siinä vaiheessa kun jo painelen moottoritiellä.

IMG_0009
Kuka ostaa punnitse ja säästä- kaupasta pelkkiä pähkinöitä?
Kuka ostaa punnitse ja säästä- kaupasta pelkkiä pähkinöitä?
IMG_0009

Joku voisi tietenkin sanoa, että opettele hyvä nainen juomaan mukisi tyhjäksi, mutta silloin olisi luovuttava kahvista kokonaan ja siihen en ole valmis. Kylmää tai hailakkaa kahvia nyt vaan ei voi juoda, joten tällä mennään.

Mutta kuomat, nyt on perjantai ja viikonloppu tuntuu taas viikonlopulta, kun arki on alkanut! Mitä teillä ohjelmassa? Täällä napataan uusi kahvimuki mukaan ja mennään metsään, smoothiemustikoita ei ole vielä alkuunkaan tarpeeksi.

Jenni

Leave a comment

name*

email* (not published)

website