Asuntomessujen parhaat palat

Blogit täyttyvät kovaa vauhtia asuntomessupostauksista. Kattavaa messukohteiden esittelyä en nyt teille kokoa, mutta keräsin tähän omasta mielestäni messujen parhaat palat. Tässä siis lehdistöpäivänä kiertämäni messukohteista ne tärpit, joita kannattaa käydä katsomassa, jos Mikkelissä aikoo vierailla!

Honka Ink

Jonna Kivilahden sisustama Honkarakenteen hirsitalo on onnistunut niin arkkitehtuuriltaan kuin sisustuksenkin puolesta. Erityisesti kiinnitin huomiota tämän kohteen ihaniin makuuhuoneisiin. Ja jatsokaa tuota suloista laventelilaatikkoa etupihalla, mustaa vasten niin herkullinen!

honkatalo, asuntomessut
honkaink, asuntomessut
honkaink, rottinkikeinu, asuntomessut
honkatalo, honkarakenne, jonna kivilahti, honkaink

Kannustalon Harmaja Saimaa

Tämä Kirsi Valannin ja  Susannan Vennon suunnittelma Kannustalon kohde lienee koko messujen kuvatuimpia kohteita, eikä suotta! Etenkin upea siparilan paneeli ja keittiö stailauksineen olivat tämän kohteen herkkupaloja. Tähän Kannuksen kohteeseen palaan myöhemmin myös ihan omassa postauksessaan.

kannustalo, susanna vento, asuntomessut, harmaja

Design-Talo Pala

Tässä kohteessa huomioni kiinnittyi tumman sisustuksen lisäksi muutamaan ihanaan yksityiskohtaan, kauniiseen makuuhuoneen sävyyn ja työhuoneen kirjoituspöytään, jossa oli erehdyttävästi samaa tyyliä, kuin meidän ruokapöydässämme. Tämän kohteen on onnistuneesti sisustanut Mikko Toppala.

mikkotoppala
Designtalo, pala, mikko toppala

Villa Saimaanhelmi

Tämän kohteen yläkerta oli ehdottomasti näkemisen arvoinen, makuuhuoneesta avautui lasiseinän takaa aikamoisen hulppea maisema Saimaalle.

Kontio Toive

Tämän Kontio Hirsitalon on sisustanut ihana Piia Kalliomäki. Erityisesti kiinnitin huomioni keittiön söpöihin yksityiskohtiin ja koko kodin vaaleuteen, joka oli piristävä poikkeus tummien ja voimakkaiden sisustusten rinnalla.

piia kalliomäki, kontio, asuntomessut
asuntomessut, kontio

Muuramen Helmi

Tämä Muurametalon kohde jatkoi tuota virkistävän vaaleaa linjaa. Tässä kohteessa oli muutenkin ihanaa kepeyttä ja huoletonta skandinaavista tyylikkyyttä, kannattaa vierailla!

sisustus, asuntomessut, muurametalot
asuntomessut, muurametalot
muurametalot, asuntomessut

Rauhan ja Onnin Jukkatalo

Jukkatalon kohteen olen päässyt kuvaamaan jo useamman kerran. Olohuoneessa sijaitsee tämän kohteen kruunaava taideteos, Timo Grönqvistin upea taulu, se kannattaa käydä näkemässä paikanpäällä.

asuntomessut, jukkatalo

Kotikontti

Mammuttikodin kohteessa minua miellytti etenkin erittiäin onnistunut arkkitehtuuri ja ihana suojaisa piha kesäkeittiöineen. Juuri tuollaisen yksinkertaisen kesäeittiön haluaisin joskus omallekin pihalle! Ja saunarakennuksen tupa on kuin luotu tuolle Parolan rottingin riippukeinulle.

mammuttikoti, hirsitalo, asuntomessut
mammuttikoti, asuntomessut, hirsitalo

Minunvalo

Tämän kohteen näkemistä odotin kovasti. Tässä kohteessa on mielestäni taidokkaasti yhdistetty teollisuustyyliä ja pehmeämpiä elementtejä. Ja tässä kohteessa pääsin testaamaan nuo Iskun klassikkotuolit, eivät näyttäisi hullummalta meidänkään ruokapöydän ympärillä..

minunloft, asuntomessut
asuntomessut, minunloft

Näiden lisäksi messuilla riittää toki paljon muitakin kohteita, mutta nämä nousivat kyllä omiksi suosikeiksini. Onko sinulla tarkoitu vierailla asuntomessuilla? Vinkkaa ihmeessä, jos jokin herkkupala jäi minulta mainitsematta! Täällä ollaan leppoisissa fiiliksissä, koska huomenna alkaa viikon mittainen totaaliloma, ihanaa! <3

Jenni

Leave a comment

name*

email* (not published)

website