Aurinkoisena pakkaspäivänä

Keittiöön paistava aurinko on ensimmäisiä lupauksia saapuvasta keväästä, vaikka ulkona paukkuukin vielä napakka pakkanen. Auringonläikät tarkoittavat kuitenkin, että aurinko on kivunnut niin korkealle, että etupihan puut eivät enää estä säteiden pääsyä sisälle. Tammikuukin alkaa kohta olla taputeltu ja tänään on vähän mietiskelty hiihtolomasuunnitelmia. Me kotikissat (perheen aikuiset) voisimme hyvin viettää koko loman kotona, mutta ehkäpä jokin lyhyt reissu kuitenkin tehdään, kun kerrankin kaikki yhtä aikaa lomaillaan.

Keittiö on muuten kahden erittäin aktiivisen käyttövuoden jälkeen edelleen hyvässä kunnossa, kaapinovet ovat osoittautuneet kestäviksi ja laadukkaiksi ja uunin pyrolyysitoiminto on kyllä maailmankaikkeuden parhaita keksintöjä. Olen saanut useampia kysymyksiä keittiön yläkaapittomuudesta ja siitä, ettei meillä ole kuivauskaappia lainkaan. Tämä lienee tottumiskysymys, mutta en ole kyllä moista osannut kaivata. Muutenkin meillä on kaappitilaa aika vähän, mutta eipähän tule kerättyä niin paljon ylimääräistä, kun tilaa uusille astioille ei ole. Toisaalta, jos jotakin tähän keittiöön nyt laitaisin, olisi se hylly/kaappi parhaille paraatiastioille, kakkuvadeille jne, jotka nyt ovat arkiastioiden seassa.

Lauantain siivousmaratonin ja hiihtolenkin jälkeen heitin vielä ruokailutilan villamaton lumipesulle pakkaseen. Villa on kyllä ihana materiaali, matto tuntuu ihmeen raikkaalta lumikylvyn jäljiltä. Näin ilman mattoa ruokailutila tuntuu turhan tyhjältä ja kaikuvalta.  Hillityt sävyt, ikisuosikit ruskea ja beige tuntuvat ja näyttävät omaan silmään tosi kivalle juuri nyt. Joulun jälkeen avara ja selkeä koti kiinnostelee.

Mukavaa sunnuntai-iltaa!

Jenni

Comments

Hei
Reply

Hei, mitä materiaalia nuo teidän ovet siis ovat ja millä käsittelyllä? Meillä mietinnässä eri vaihtoehdot ja mietityttää mikä sitten kestää lapsiperheessä 😀 ja oletko kirjoittanut postausta kodinkoneista rakennusaikana, sellainenkin kiinnostais lukea jos löytyy 😉

Jenni

Hei! Ovet on Noblessalta, joissa oli silloin uututena Touch-pinnoite, joka on kyllä tähän mennessä ollut just niin hyvä kuin luvattiin. Mattapintainen laminaattiovi, jossa laminaatti menee vielä pitkien sivujen yli, jolloin sivuilla ei kierrä reunanauhat (jotka valkoisissa ovissa tuppaavat tummumaan) Täälä jotain juttua kodinkoneista: https://www.talosanomat.fi/talo-taika-keittion-toiminnot/

Hannna_
Reply

Sulla on hurjan hyvä silmä sisustukselle. On kyllä kiva katsella kuvia ja unelmoida omasta kodista.

Jenni

Voi kiitos! <3

Jessi
Reply

Hei! Saisinko kysyä, minkä paksuinen tuo teidän työtasonne on? Kiitos!

Jenni

Hei! Taso on 1,2cm!

Leave a comment

name*

email* (not published)

website