Aurinkoisessa aulatilassa

Yläkerran aulatila alkaa vähitellen hahmottua sellaiseksi, kuin sen mielessäni olin kuvitellut. Enää puuttuu kaunis ja kutsuva nojatuoli/divaani, johon voisi istahtaa lueskelemaan. Ihastuin tähän tammensävyiseen ja meidän lattiaamme täydellisesti mätsäävään bestå-sarjan kaapistoon niin, että hankimme samoja lipastoja myös yläkertaan. Aulan sävyt pysyivät valkoisina, koska lastenhuoneissa riittää väriä yllin kyllin.

Tyräkki, tyräkki istutus
Ikea Bestå, bestå tammi

Kevät tuoksuu, tuntuu ja näkyy kaikkialla, odotan jo aika malttamattomana lumien sulamista ja sitä, että pääsisimme jatkamaan pihan muokkaamista. Suunnitelmissa on ainakin ulkosaunan pohja ja nurmikon istuttamista ensi kesälle. Myös terassikalusteita olemme alkaneet kaivata, kun terassilla tarkenee jo istuskella auringossa. Kevyet, modernit ja huoltovapaat kalusteet houkuttelisivat.

tyräkin hoito, tyräkki, koralli

Tartuin muutama viikko sitten myös uusiin haasteisiin työrintamalla, joten pääsen nyt entistä tiiviimmin työskentelemään viestinnän parissa tulevaisuudessa. Tietenkin uudet kuviot väsyttävät, mutta voi miten ne samalla tuovatkaan uutta intoa tekemiseen! Kevät ja kesä saa puolestani kyllä tulla, olen enemmän kuin valmis!

Reipasta tulevaa viikkoa sinulle

Jenni

Leave a comment

name*

email* (not published)

website