Back to basics

Sisustus palautuu joulun runsauden jälkeen taas tutuille ja turvallisille (mutta ei tietenkään tylsille) urilleen. Täälläkin suunnitellaan monen muun tapaan perusteellista inventaariota. Uusia kalusteita ei kanneta kotiin, ennen kuin vähintään kahdesta vanhasta on luovuttu. Kirpputoripöytä siis täyttyy jälleen paitsi alituisesti kasvavien lasten vaatteista, myös sisutusjutuista.

Viisas lukija kehotti siirtämään sohvan hankkimista, kunnes uusi perheenjäsen on päässyt kunnolla kotiutumaan. Ei huono neuvo ollenkaan! Ehkä on hyvä opettaa pikkuotus talon tavoille ennen kuin hankkii sohvan suojeltavaksi. Uuden sohvan  sävyä olen kovasti pohtinut ja luulen, että aika samalla mennään, johonkin harmaaseen lopulta varmasti päädymme.

Pientä keväistä piristystä olohuoneemme kuitenkin kaipailee. Alan vähitellen hitaasti toipua sohvatyyny-allergiasta (kyllästyin siihen, että ovat Aina lattialla) ja voisin Ululain ihanuuden kaveriksi hankkia jotakin vaaleaa. Miltäs maailman synty- tyyny näyttäisi Sulon kaverina?

P.S. muistakaa kurkistella myös Instagramiin, siellä kurkistellaan kuulumisia päivittäin. Siellä muun muassa kuva uudesta perheenjäsenestä! 🙂

Reipasta viikkoa ystäväiset!

Jenni

syyshortensia
Hih, kuivakukka trendiväreissä
Ululai sulo
Tyyny Ululain Sulo
Sulo, ululai
Tyynylle kaveri Saanan ja Ollin maailman synnystä?

 

 

 

Comments

Annukka
Reply

samat ajatukset..kevääseen piristystä..vanhaa pois ja uutta tilalle. tori.fi hyvä myynti paikka 😉 ja kirppispöytä järkätty täyteen tavaraa tänään 😉 ihana puhdistaa kaappeja.

Jenni

Juu, toriin ajattelin itsekin muutaman jutun naputella! Kaapit tyhjenee, se on parasta! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website