Beige, greige ja rästihommat

Olin varma, että olisin lopullisesti kyllästynyt beigen sävyihin kymmenen vuotta sitten saadun väriyliannostuksen vuoksi. Silloin kaikki oli beigeä ja tarkoitan tätä todella, matto, verhot, sohva, tyynyt ja niin edelleen.. Mutta ei, niin se vain hiipii takaisin sisustukseen, vähän viileämmissä sävyissä ja pienempinä annoksina vain.

Huomaatteko kuinka keskityn kuvaamaan yksityiskohtia ja siirtelemään kippoja ja kuppeja tasojen päällä, vaikka todellisuudessa pitäisi viilata loppuun pienet ja vähän isommatkin viimeistelyt, jotka talossa odottavat. Syytän raksaväsymyksen rippeitä, kun keittiön vetimien asennus tuntuu kumman ylivoimaiselta.

vitra, beige
vitra
pellava
asetelma, pelhodesign
greige

Uuden kodin sisustus tuntuu vielä tosi keskeneräiseltä ja toistaiseksi se balanssi, jota kokonaisuuteen kaipaan, on saavuttamatta. Mutta maltti on valttia ja ahaa-elämyksiä odotellessa voin keskittyä näihin kippoihin ja kuppeihin. Sekä viherkasveihin, jotka nekin valtaavat aikamoisella vauhdilla täältä alaa. Lupasin kyllä itselleni, että tämänhetkisillä viherkasveilla on puolen vuoden testiaika, jos menevät kaikki kuolemaan, uusia en hanki, vaikka kuinka mieli tekisi.

Mutta miten ihania ovatkaan nämä kokoajan pitenevät kevätpäivät, ehkäpä auringon myötä saan energiaa haudata kaikki tekosyyt ja tartun noihin rästihommiin, suurin vaiva kun niissäkin lienee vain se aloittaminen. Löytyykö sieltä muita, jotka välttelevät tylsiä rästihommia?

XXX Jenni

Comments

Muuttuva Kotini Päivi S
Reply

Mie olen maailman paras siirtään just tekemättömät työt kotona, vaikka aina tulee hyvä mieli kun on saanut jotain aikaiseksi. Kaksi A4 paperia odottaa, että mitä pitäis tehdä…kolme viivattu yli…mutta vielä on monta asiaa mitä pitää tehdä ja koko ajan keksin vaan lisää eli loputon suo. Tsemppiä sinne <3

Jenni

Voi miten tuttua! Mulla pyörii lista jos toinenkin, joissa riittää yliviivattavia töitä! 😀 Onko se tää luonne vai omakotiasumisen ihanuus? Ehkäpä molemmat 😀

Katri/tohkeissaan
Reply

Mä olen 3 kk siirtänyt sellaisen kattoon laitettavan ruuvin kiinnittämistä.. Tarkoitus on laittaa lasipalllo työpöydän yläpuolelle roikkumaan. Tiistaina otin pöydälle esille ne koukkuruuvit jotta tulisi tartuttia toimeen, mutta juuri äsken siivotessani tasoja viikonloppua varten laitoin taas ruuvin laatikkoon piiloon…! Hehheh! Ymmärrän hyvin. Raksaväsymys vasta kauheaa onkin!!

Jenni

Ah miten tutulta kuulostaa! 😀 NO, laatikossa ne on hyvässä tallessa! Ihanaa keväistä viikkoa <3

Leave a comment

name*

email* (not published)

website