DIY Penkki Terassille

BlogiDIYpenkki6

Vihdoinkin, sanoo tämä vaimo kun mies kantaa sirkkelin paikalleen ja tuumii, että kahvittelu olisi tosiaan miellyttävämpää terassipöydän ääressä, jos olisi millä istua.

Pari kesää on uskollisesti kannettu Eamesin tuoleja sisälle ja ulos, mutta eipä kanneta enää! Itse tietenkin istuin kahvikupin ja kameran kanssa katselemassa, (en antamassa päteviä ohjeita, vannon) kun penkit pihamaalla valmistuivat. Mieheni ei ole ollut puuseppä syntyessään, mutta taipuu näköjään siihenkin rooliin vallan mallikkaasti. Niin ja totesi vielä, että lankkuja on neljä, viimeinen penkki jo ainakin onnistuu.

BlogiDIYpenkki1
BlogiDIYpenkki2
BlogiDIYpenkki3

Parasta on, että nämä penkit tulevat aina kantamaan tarinaa mukanaan. Penkkeihin käytetyt siperianlehtikuuset on istutettu vanhempieni puutarhaan noin 30 vuotta sitten. Kun kaatamisen aika tuli, olin sattumalta menossa Ikeaan hankkimaan niitä kauan kaivattuja terassikalusteita. Äitini sattui soittamaan, ja tarjosi siperianlehtikuusilankkua, ”jos vaikka penkkitarpeiksi”. Kahta kertaa ei tarvinnut miettiä, vaikka tiesinkin, että ihan yhtä nopeasti ei valmista saadakaan.

Penkit ovat vielä työstövaiheessa ja nyt mietinkin, miten ne olisi paras viimeistellä? Antaa harmaantua itsekseen? Hioa ja maalata? Vahata? Mitä Sinä näille tekisit? Näette sitten valmiista kuvia, ilman muuta!

Jenni
BlogiDIYpenkki5
BlogiDIYpenkki4

 

 

 

 

Comments

Tiina
Reply

IHANAT! Tykkään 🙂 Minä kannattaisin harmaantumista ja voihan sitä halutessaan hieman nopeuttaa..

Jenni

Totta, penkkejä on kolme, joten täytyy jättää osa harmaantumaan! 🙂

Merja
Reply

Kivat tuollaisenaan ja aika vain parantaa niitä! Itse en tekisi mitään.

Jenni

Harmaantuessaan nämä ovat varmasti myös upeita. Penkkejä on kolme, joten saatammepa vaikka jättää jonkun kokonaan ilman käsittelyä.

Annukka
Reply

tosi kiva penkki! -mekin saatiin ja oman sirkkelin kautta terassikalusteet..kyllä nyt passaa grillailla ja kahvitella terassilla. me laitettiin kuultovalkea väri pintaan.

Jenni

Minuakin on alkanut kiehtomaan kuultovalkea väritys. Millä aineella te käsittelitte terassikalusteet? Meidän keittiön pöytämme on vahattu vaaleaksi. Sopisikohan vaha ulkokäyttöön, se pitäisi selvittää 🙂

Annukka
Reply

me käsiteltiin tikkurilan puuöljyllä, sävynä oli lumi 😉

ikea penkki ulos - olohuone-fi.com
Reply

[…] DIY Penkki Terassille – TalosanomatP ari kesää on uskollisesti kannettu Eamesin tuoleja sisälle ja ulos, … Niin ja totesi vielä, että lankkuja on neljä, viimeinen penkki jo ainakin onnistuu.Siirry kotisivulle […]

[…] DIY Penkki Terassille – TalosanomatNiin ja totesi vielä, että lankkuja on neljä, viimeinen penkki jo ainakin onnistuu. P arasta on, … Meidän keittiön pöytämme on vahattu vaaleaksi.Siirry kotisivulle […]

[…] DIY Penkki Terassille – TalosanomatDIY Penkki Terassille V ihdoinkin … viimeinen penkki jo ainakin onnistuu. … Valkoinen Harmaja; Valkoinen Soihtu; Valoharjun Hevostila;Siirry kotisivulle […]

Leave a comment

name*

email* (not published)

website