Edustavat myyntikuvat kodistasi? VALO on vastaus!

Oletko myymässä kotiasi? Tarvitsisitko tyylikkäitä, valoisia ja tarkkoja laajakulmakuvia kodistasi niin, että sen parhaat puolet pääsevät esiin? Sinulta kuitenkin puuttuu tarvittava kameravälineistö, eikä yhden kuvauksen vuoksi tunnu siihen mielekkäältä panostaa? Nyt ei tarvitsekaan!

Saanko esitellä teille VALON – kuvauksen ja stailauksen ammattilaisen! VALO on minun ja varmasti teidänkin tuntemanne bloggarin Modernisti Kodikkaan Kertun aikaansaannos. Haluamme tarjota selkeän paketin, joka helpottaa oleellisesti asunnon myyjän urakkaa. Lähes kaikki asuntokauppa tapahtuu etuovi.comin kautta, siellä edustavat kuvat ovat käyntikortti myynnissä olevaan kotiin! Ulkopuolinen stailausapu taas tuo tuoreella tavalla esiin kodin parhaat puolet. Tarvittaessa laadimme myös myyntitekstin kodista ja tarjoamme muita ammattilaisia myynnin tueksi!

Slider1

Oleellisena osana VALON palvelua on myös laaja näkyvyys, jonka voimme eri kanavissa asunnonmyyjälle tarjota. Blogikirjoitukset, Facebook ja Instagram vievät myytävästä kodista heti viestiä isolle yleisölle! Samalla te, joille asunnon ostaminen tai myyminen ei ole ajankohtaista pääsette nauttimaan kauniista kuvista ja tarinoista! Asunnot esitellään Talosanomissa siis tuttuun tyyliin.

slider1

Otimme myyntikuvat muun muassa Minishow-blogin Melinan upeasta kodista. Aika hienoa oli, että asuntonäytössä vilisi asiakkaita ja koti meni kaupaksi ensimmäisellä näytöllä.

Valon sivuilta pääset näkemään, mitä muita kohteita olemme kuvanneet, muun muassa tuo ylemmän kuvan herkullinen kolmio on nyt  myynnissä. Tykkäämällä VALON Facebook-sivuista, pysyt kartalla uusimmista kohteista ja luvassa on myös ihania arvontoja, joten klikkaa itsesi mukaan!

Kauniita koteja meillä riittää, ihania kuvaushetkiä on siis myös tulevaisuudessa toivon mukaan roppakaupalla luvassa! ♥

Jenni

Comments

Kaisa
Reply

Vau, jotain tälläistä kehäkolmosen ulkopuolelle on kaivattukin, onnea yritykselle!

Jenni

Kiitos, kyllä, kauniita koteja riittää myös täällä meidän kulmilla! 🙂

Jenni

Kiitos kaunis, uudet tuulet pitävät menon raikkaana! 😀

Mirella
Reply

Niin Hurjasti Onnea ja Menestystä Matkaan Valolle myös tänne.
Aivan mahtavaa, WAU. =D

Jenni

Kaunis kiitos Mirella! <3

Jenni

Kiitos 🙂

Ellu
Reply

Onnea teille! Millä säteellä Jyväskylästä teette tätä?

Jenni

Kiitos Ellu! Matka on neuvoteltavissa, kannattaa otta yhteyttä! 🙂

Jenni

Kiitos Sanna <3

Lotta H
Reply

Loistava juttu, onnea uuteen hommaan! 🙂

Jenni

Kiitos Lotta <3

Jenni

Kiitos Päivi! <3

Essi / Esmeralda's
Reply

Upeaa! Tosi hieno juttu. Onnea ja menestystä Valolle ja teille molemmille!

Leave a comment

name*

email* (not published)

website