Ehkäpä maailman kauneimmat

vanha rautasänky

..sängyt nimittäin! Toisinaan unelmilla on onneksi tapana toteutua ja vieläpä rivakkaan tahtiin. Kannoimme eilen kotiin kaksi suloista rautasänkyä. Toinen taitaa saada ylleen vielä valkoisen maalikerroksen, vaikka tuo ärhäkkä punajuuren pinkki onkin aika mieleniintoinen. Mintunvihreä satavuotias saa kuitenkin jäädä alkuperäisasuunsa. Toinen on vielä olohuoneessa ja toisen kasasimme yläkerran aulaan, mutta enpä malttanut olla jo kuvaamatta! Aika vinkeitä, eikö?

Sängyissä viehättää erityisesti se, että niissä on nähty monen pienen lapsen unet. Jos sängyt puhuisivat, mistähän ne meille kertoisivat? Toivoittavasti jostakin lempeästä ja kauniista! Toinen, ilmeisesti lasten sairaalasänkynäkin palvellut on varmasti saanut nähdä myös muutakin kuin suloisia unia. Toivottavasti kuitenkin sängyn vierellä on silloin ollut joku puhumassa lempeitä.

Rakastan tarinoita, joita vanhat huonekalut tuovat tullessaan ♥

Jenni

vanha rautasänky, rautasänky
Rautasänky
vanha rautasänky
rautasänky

Comments

Inka
Reply

Oi kuinka ihanat! Mielstäni tuo punainenkin on aika namu.

Jenni

Vähän mietiskelen, saisiko ainakin hetken olla punainen!

Jenni

Olen ihan mielissäni näistä! Ja tytöt myös! 🙂

Heli
Reply

Kuin karkit!

Jenni

<3 <3 <3

Mari
Reply

Ihanat! Kylläpä onnipotkaisi ja nopeasti! Mitäs se 4v pinkkiprinsessa meinaa punajuuren väristä? Anna olla pinkkikauden yli tuossa ihanassa kuosissa:)

Jenni

Pinkkiprinsessa omi sängyn heti, ei ole sävyn kanssa niin justiinsa, kunhan on vaaleanpunainen! 😉 Saattaapa olla, että saisi jäädä ainakin hetkeksi pinkiksi! 🙂

Ride
Reply

Ihanat, ei voi muuta sanoa! Ihan supersöpöt!

Jenni

Yhdyn tähän! 🙂

Neea
Reply

Hienot!

Jenni

Tykkään hurjasti!

Jenni

No eikö! <3 <3

Tera
Reply

ihanat, molemmat sävyt…. älä tee mitään niille <3

Jenni

Voishan sitä vaikka hetken antaa olla pinkin pinkki, on vaan aika ärhäkkä sävy!

ErMu
Reply

aivan kuolettavan suloiset! Älä maalaa kumpaakaan!

Jenni

Nämä on kyllä ihanat näinkin! <3

Erja
Reply

Hei!

Vanhat rautasängyt on kyllä aina kauniita- väristä riippumatta. Meillä esikoisella aikuisten 1900-luvun alun ranskalainen rautasänky, joka saanut olla alkuperäisessä kullanhohtoisessa sävyssään. Ei ehkä ihan oma suosikkisävy, mutta niin kauniisti patinoitunut!

Kiinnitin huomiota tuohon teidän lattiamateriaaliin. Todella kaunis ja sopisi täydellisesti meidän remonttisuunnitelmiin. Mikä lattia on kyseessä?

Jenni

Moi Erja!
Lattiamme on maalattua siperianlehtikuusta, lankkuparkettia. Maali on sävyttämätön betolux. Lattia on ollut erinomainen valinta. Paranee vanhetessaan! 🙂

Pike
Reply

<3 ihanat <3

Leave a comment

name*

email* (not published)

website