Ei kiire minnekään

IMG_0095

Päätin jo aamulla, tai oikeastaan jo aiemmin viikolla, että tämän lauantain pyhitän päiväksi, jolloin en tee yhtään mitään erityisen järkevää. En ainakaan yhtään isoa päätöstä, tärkeää projektia tai keskeneräistä työjuttua. Välillä on nimittäin pakko puhaltaa, ottaa askel taaksepäin ja antaa ajatusten olla omin nokkinensa.

Päivästä muodostui tällä reseptillä juuri sitä, mitä taisin olla eniten vailla. Mitäpä siitä, että siivous sai jäädä nyt johonkin toiseen päivään, ei valloitettu pyykkivuorta, eikä ratkaistu yhtään maailmanluokan ongelmaakaan. Sen sijaan nappasin mukaan keskimmäisen tyttäreni ja lähdettiin yhdessä kaupungille ilman sen suurempia tavoitteita löytää tai tehdä mitään. Syötiin hyvin ja itseasiassa löydettiinkin hyvästä alesta tyttärelle syksyyn  uutta puettavaa. Mutta mikä tärkeintä, höpöteltiin, kuunneltiin rauhassa ja annettiin kännyköiden ja kellon olla kassin pohjalla. Tyttären kädenpuristus kotiin päin ajellessa muistutti taas siitä, miten pitäisi useammin päättää olla tekemättä mitään järkevää. Ja samalla muistin taas sen, että tämän tärkeämmin tai järkevämmin ei äiti-ihminen lauantaita voisikaan viettää.

IMG_0103

Illalla istuskelin terassilla ja nautiskelin hiljaisuudesta. Sytytimpä muutaman kynttilänkin. Pimeydestä huomaa, että syksy on tulossa, mutta sen aika ei vielä kuitenkaan ole tänään.

Ihanaa iltaa tai aurinkoista aamua myös sinulle, milloin sitten ruudun ääreen satutkin!

Jenni

IMG_0105

Comments

Riksu
Reply

Tuon rentouden mäkin pyrin aina viikonloppuna edes hetkellisesti saavuttamaan. Ihanan tunnelmalliset terassikuvat!

Jenni

Kiitos! <3 Kyllä, edes pikkuhetki kiireettömyyttä, niin jaksaa taas pidellä lankoja käsissä 🙂

Muuttuvakotini Päivi S
Reply

Välillä tekee hyvää rauhoittua. Meilläkin välillä vietetään nuorimmaisen kans ns.tyttöjen iltaa ja ne ovat kivoja kahdenkeskisiä tuokioita 🙂 Herkuttelua, kasvonaamioita ja hyvä elokuva.
Ihania kuvia oot ottanut ja ihana tuo kynttilä kippo, onko mistä? Tulee kaunista valo siitä läpi.

Jenni

Tyttöjenillat on ihan parhaita, lapsilla tuntuu olevan niin paljon kerrottavaa, kun kerrankin on aikaa ihan rauhassa kuunnella <3 Kippo on ostettu täältä: http://www.herttanen.fi/

Samantyylisiä näkyi kyllä tänä syksynä jo Kodin Ykkösessäkin!

Leave a comment

name*

email* (not published)

website