Eksotiikkaa

Heinäistutus
Oliivipuun istutus
Oliivipuu

Ja juuri kun saimme ohjeita Puutarhurilta, että kannattaa pysyä perusperennoissa, minä mennä paukautin ja ostin itselleni oliivipuun! Ja lisäksi vielä eksoottisen heinän, jonka nimeä en edes muista! Mutta ehkäpä nämä menevät siitä lisämausteesta Puutarhassa?

Noh, en sentään istuttanut näitä maahan, vaan ruukkuihin. Minulla on nimittäin kunnianhimoinen tavoite saada molemmat yksilöt selviytymään talven yli. Nyt etsinkin sopivaa verantaa tms. oliivipuulleni, jossa se saisi talvehtia lokakuusta- maaliskuuhun. Ketään halukasta adoptoimaan kaveria talven ajaksi? 😉 Ylipäänsä, onko joku saanut oliivipuun pysymään hengissä talven yli?

Olen innoissani koko ajan valmistuvasta etupihan laatoituksesta ja niin on muuten myös lapset, jotka ovat testanneet laatoituksella kaikki mahdolliset kulkupelit. Tämän hetken suosikki on potkulautailu hyppyristä. Ja kyllä, useampi laastari on jo tarvittu!

Iltapäivälehtien mukaan kesän viimeinen helleviikko on startannut just nyt. Niin muuten myös kesän viimeinen lomaviikko omalta osaltani, ensi viikolla töihin tartutaan täysillä, ihanaa sekin!

Jenni 

p.s. Onko eksoottinen heinä sinun mielestäsi tämän aika perinteisen talon terassilla hitti vai huti? 🙂

Auroran terassi

Comments

Jenni

Samoin itselleni vakuuttelin, kun raahasin heinän kotiin! ;D

Teija
Reply

Ehei, ei missää nimessä kannata pysyä pelkästään perusperennoissa 😀 Nuo näyttää kivalta! Mun tekis mieli myös kokeilla kaikkea tuollaisia, mutta kun ei mullakaan ole niille sitä talvetuspaikkaa.

Jenni

Kyllä, tiesin että niin ajattelisit! 😉 Sano nyt sinä, missä kummassa saan nämä talven yli viihtymään? 🙂

Teija
Reply

Täytyy nyt sanoa että en osaa sanoa. Ei ole koskaan tullut perehdyttyä noihin, en kuvan perusteella edes tunnista tuota toista. Tietäiskö Google… 😉

Jenni

Googlea koitin tiirailla, heinä on Gordyline, ilmeisesti huonekasvinakin käytetty! Tykkään sen voimakkaasta sävystä kovasti! Ilmeisesti Oliivipuu kaipaisi puolilämmintä kohtuu valoisaa tilaa=lasiverantaa talveksi!

Leave a comment

name*

email* (not published)

website