Elokuu, arki ja hiljalleen heräävä sisustusinto

Arki, vanha kuoma, se vain sopii minulle. Kun elämä heinäkuun hulinoiden jälkeen kääntyy elokuulle ja tuttu rytmi alkaa koko porukalle jälkeen löytyä, se on ihanaa! Vaikka tänä kesänä olen ollut erityisen huono-onninen ja onnistunut sairastumaan jo toiseen kuumeflunssaan, tuntuu arki silti tosi hyvältä juuri nyt.

keittiö, mattavalkoinen ovi, noblesse

Uutta pontta ovat saaneet myös ne pienet sisustuprojektitkin, jotka kesän ajan uinuivat koskemattomina. Omalla kohdallani se näemmä vain menee niin, että koti on rauhassa makusteltava ja  tunnusteltava, ennen kuin tavarat asettuvat paikoilleen. Ja uutta pontta tarkoittaa tässä tapauksessa yhden hyllyn kiinnittämistä seinään, muu on vielä aktiivisella suunnitteluasteella. Positiivista tässä on se, että olen varmasti välttynyt useammalta virhehankinnalta, sen verran verkkaiseen on tämä touhu edennyt! 🙂

hylly
peikonlehti, paperisäkki
peikonlehti

Olohuoneen maton metsästys jatkuu edelleen, kun edellinen matto löysi niin luontevan paikkansa ruokapöydän alta. Olen laajentanut hakua villamatoista plyysimattoihin, mutta ainakaan vielä ei sellaista kohtuuhintaista yksilöä ole tullut vastaan, joka juuri tuohon kokonaisuuteen sopisi. Pimenevät illat ovat saaneet haaveilemaan myös tunnelmaa tuovista valaisimista olohuoneeseen. Ja hei, pakko myöntää, että minulla on vähän viha-rakkaussuhde tuohon Ikean Vitssjö-hyllyyn. Sanokaapa te, toimiiko se tuossa, vai olisiko kuitenkin parempi löytää tilalle umpinainen säilytysratkaisu/senkki tai muu vastaava? Huomaan nimittäin, että hyllyn ”stailaus” on aina vähän sinne päin ja tasoille tulee kerättyä yhtä sun toista pikkusälää.

kiikkutuoli, ikea vittsjö

Tervetullut arki ja elokuu siis, siitä huolimatta, että istun työpöydän ääressä vielä buranan voimalla, kun tämä ihmeellinen kurkkutauti meinaa vaan sitkeästi nostaa kuumetta. Siitä huolimatta, ihanaa viikkoa! ♥

Jenni

 

 

 

Comments

Mila
Reply

Tämä postaus nauratti koska kuulosti niin tutulta…paitsi että meillä kesti kaksi vuotta kunnes OSA vetimistä löytyi ja parin kuukauden jäljeen tilauksesta pääsivät paikoilleen. Osa, eli laatikoiden vetimet, vielä puuttuvat. Luulen että tiedän mitkä haluan. Pohdin noita saman tyyppisiä kuin sinä valitsit, mutta päädyin kuitenkin toisen laisiin. Nuo kyllä näyttävät sopivan kauniiseen keittiöösi kuin nenä päähän! Hyvä valinta! Ja, tiedän tunteen, miten helppoa on avata ovia kun on vihdoinkin vetimet!!

Leave a comment

name*

email* (not published)

website