Esittelyssä Annival Interior

Kohde4_tiski1

Uudet, valoisat ja avarat tilat ovat meitä vastassa Muuramessa, kun pyörähdämme kameroinemme  Annival Interior  sisustusliikkeessä. Annival Interior (ent. Wilhelmiinan kammari) on perustettu viitisen vuotta sitten. Kaikki lähti aluksi silkasta intohimosta sisustamiseen. Margit Wiren, innokas sisustusharrastaja, ryhtyi järjestämään sisustuskutsuja. Verkkokaupan synnyttyä kasvu alkoi hurjaa vauhtia.

Aluksi Margit pyöritti liikettään omasta piharakennuksestaan käsin. Tilat alkoivat kuitenkin käydä ahtaaksi, joten Muuramen uudesta kauppakeskuksesta vuokrattu liiketila tuli tarpeeseen. Annival Interior on laajentanut valikoimaansa maalaisromanttisesta tyylistä kohti klassista linjaa. Tarjolla on nyt sisustustuotteita, kankaita ja vaatteita moneen makuun.

Kohde4_kokokuva4
Kohde4_pyykki1
Kohde4_pupu2
Olipa sisustustyyli ihan mikä tahansa, kuka muka voi vastustaa jotain tällaista?
Kohde4_kankaat1
Annivalin kangasvalikoima on laaja
kohde4_kupposet

Varsinaiselta koulutukseltaan Margit on lähihoitaja, mutta unelma ja intohimo sisustamiseen rohkaisi yrittämään.

-Yrittäjyys on riskinottoa ja epävarmuuden sietämistä, mutta toisaalta iloa ja onnistumista. Harrastuksesta on tullut ammatti.

Annival Interior tarjoaa laajan valikoiman tuotteita sisustamiseen. Tuotemerkkeinä ovat muun muassa Tilda, Maileg, Greengate ja Maison Belle. Uutuutena Annivalista on saatavilla myös laadukkaita ja omaleimaisia vaatteita sekä hurmaavia kenkiä. Monipuolisia sisustusliikkeitä ei Keski-Suomessa montaa ole, joten vierailijoita riittää läheltä ja kaukaa. Helppo sijainti tuo paikalle myös paljon ohikulkumatkalla olevia. Verkkokauppa palvelee asiakkaita ympäri Suomen.

Kohde4_puukengat1
Kohde4_mekko1
kohde4_vaatteita
kohde4_hiirituolissa

Kurkistakaa sisälle Annivaliin ja antakaa lupa hemmotella itseänne hetkisen. Puukengät suorastaan vaativat päästä kesäisiä katuja tallaamaan!

ANNIVAL INTERIOR OY
Liikkeemme palvelee sinua Muuramessa,
15 km Jyväskylästä eteläänpäin,
9-tien varrella Muuramen uudessa kauppakeskuksessa
OSOITE
 Setäläntie 2
40950 MUURAME

Kohde4_kokokuva1

Yhteistyössä Annival Interior ja Talosanomat

Leave a comment

name*

email* (not published)

website