Esittelyssä: Ihana Jouluinen Almiina!

almiina, nisse
almiina

Jos en tietäisi, että korvatunturi sijaitsee tästä 1000 kilometriä suoraan pohjoiseen, voisin kuvitella tonttujen tuvan olevan täällä, Keuruulla, 1900-luvun alussa rakennetussa vanhassa Elon kauppatalossa. Hyvä korvike tämä kuitenkin tonttu-ihmiselle on!

Sisustuspuoti Almiinan on viisi vuotta sitten perustanut Susanna, joka toteutti unelmansa ja vuokrasi vanhasta talosta liiketilat puotia varten. Aina sisustamista harrastanut Susanna huomasi tilaisuutensa tulleen, kun liiketila oli sopivasti tyhjillään. Näin jo omalta äidiltä perintönä tullut putiikkihaave toteutui.

almiina
almiina
almiina

Keuruun kokoisessa kunnassa ei samantyyppisiä puoteja löydy, joten asiakaskunta on jo varsin vakiintunutta.

Susanna myy puodissaan tuotteita, joita olisi valmis laittamaan myös oman kotinsa sisutukseen. Tarjolla on muun muassa Vågan tuotteita, Barbara Bukowskin suloisia nalleja, Chic Antiquen, Blossomin, ja Mailegin tuotteita. Lisänä ovat paikallisen taiteilijan Heidi Ahosen nalletaulut.

almiina
almiina
almiina
almiina

Erityisen suosittuja näin joulun alla ovat Susannan mukaan kynttilät, torkkupeitot, nisset ja muut pehmoiset paketit. Koteja aletaan sisustaa jouluun jo hyvissä ajoin, joten monenlaisia koristeita myydään paljon.

Susanna itse rakastaa sisustamisessa vanhaa ja rosoista tunnelmaa, tämä välittyy myös puodin tuotteista.

almiina
almiina
almiina
almiina
almiina
Almiina

Käy sinäkin tutustumassa tunnelmalliseen Almiinaan osoitteessa:

Keuruuntie 3
42700 Keuruu

Vielä ehdit tekemään viimehetken jouluisia ostoksia! ♥

Jenni

almiina

Comments

Leave a comment

name*

email* (not published)

website