Esittelyssä: Lapsiperheen uudenkarhea koti – Aatelitalo

aatelitalo

ASUKKAAT Äiti, Isä, 2 lasta

KOTI Aatelitalon muuttovalmis ratkaisu, 110m2, pohjakuva artikkelin lopussa

Muuttovalmis talopaketti, aatelitalo

Tämä lapsiperheen koti on raikas, kaunis ja ihan uusi! Nuoren perheen reilun sadan neliön koti rakentui jouhevasti, kun perhe päätyi täysvalmiita koteja tarjoavaan Aatelitaloon. Järkevä ja tehokas pohjaratkaisu, kuivissa tehdasolosuhteissa valmistuva koti ja kilpailukykyinen hinta ratkaisivat talopakettivertailun Aatelitalon hyväksi.

– Olemme olleet alusta asti tyytyväisiä etenkin korkeaan varustelutasoon, joka oli vakiona laajempi ja laadukkaampi, kuin muilla vertailemillamme talovalmistajilla.

Muuttovvalmis Aatelitalo
Avaimet käteen Aatelitalo, muuttovalmis

Kun mies tekee pitkää päivää töissä ja kotona on kaksi alle kolmevuotiasta, muuttovalmis on varmasti helpoin ja vaivattomin ratkaisu. Aatelitalon kodit rakennetaan sisällä tehtaassa täysin valmiiksi moduuleiksi, jotka kuljetaan tontille ja yhdistetään paikoilleen. Katto rakennetaan etukäteen paikan päällä.  Perhe pääsi ennen talon kuljetusta tutustumaan tehtaalla kotiinsa ja kuljeskelemaan sisätiloissa. -Tässä vaiheessa olisimme voineet helposti vielä reklamoida, jos olisimme huomanneet jotakin puutteita.

Aatelitalon pakettiin kuului myös perustusten teko. Maatöiden jälkeen projektin toteutus oli siis talotehtaan vastuulla. Pihatyöt perhe hoiti jo ennen uuteen kotiin muuttoa. -Nurmikon kylväminen sattui täydelliseen lämpimään ja kosteaan aikaan. Muutamassa viikossa piha oli ihan vihreä! Myös osa istutuksista ja pihamuureista toteutettiin heti.  -On ihanaa, kun ei tunne asuvansa rakennustyömaalla, myös lasten kanssa oleminen ja ulkoilu on valmiilla pihalla helppoa, perhe iloitsee!

olohuone, Aatelitalo

Olohuoneen suuret ikkunat avautuvat silmien eteen heti eteisessä. -Tykkäämme kovasti siitä, että koti on ilmava ja valoisa, olohuoneen ikkunat ovatkin yksi ehdoton lempijuttu kodissamme, perhe kertoilee.

Aatelitalo, muuttovalmis moduuli, eteinen

Pintamateriaalit tulevat kaikki Aatelitalon yhteistyökumppanilta, Värisilmältä. -Siinä vaiheessa kun valitsimme pintoja, mukana oli ammattilainen. Näin saimme aikaan yhtenäisen ja tyylikkään kokonaisuuden. Pääosin seinät ovat valkoisia, muutamaa tehostetapettia lukuunottamatta.

Kodin päävärit ovat harmaa ja valkoinen. -Halusimme, että kokonaisuus säilyy mahdollisimman raikkaana ja valoisana. Simppeliä sisustusta maustaa muutamat yksityiskohdat, kuten lapsuudenkodeista perityt huonekalut ja kirpparilöydöt.

olohuone, aatelitalo
Lattia Värisilmä
Aatelitalo, muuttovalmis
Hauska jakkara on kirpparilöytö!
Hauska jakkara on kirpparilöytö!
Aatelitalo

Keittiön yläkaapit valittiin valkoisena, jotta kokonaisuudesta tulisi raikas. Tummat viilutetut alakaapit taas ovat lasten kanssa käytännölliset ja sointuvat lattian sävyyn kivasti.

Aatelitalo, keittiö
olohuone, Aatelitalo
Keittiö Aatelitalo
Keittiö, Aatelitalo
Vanha pulpetti, Aatelitalo

Isompi lapsista nukkuu jo omassa huoneessaan. Tilavassa makuuhuoneessa mahtuu hyvin myös leikkimään! Lastenhuoneeseen valittiin neutraali harmaa tehosteväri, johon on helppo yhdistellä muita värejä mielen mukaan.

Parhaat leikit syntyvät

tietenkin omassa huoneessa

Aatelitalo
leikkihuone, lastenhuone, Aatelitalo
Lastenhuone, Aatelitalo

Vanhempien makuuhuoneeseen on valikoitunut tummia rauhoittavia sävyjä. Ehdoton katseenvangitsija on vanha massiivinen kaappi!

makuuhuone
makuuhuone tapetti, Aatelitalo
aatelitalo, kodinhoitohuone

Kodinhoitotilat ovat riittävän suuret ja käytännölliset. -Ainut asia, joka meitä jäi mietityttämään on sauna. Nyt ajateltuna pienempikin olisi riittänyt. Näin olisimme saaneet vieläkin lisää tilaa kodinhoitohuoneeseen tai eteisen peilikaapeille!

Kodinhoitohuone palvelee

myös arkieteisenä

kodinhoitohuone, Aatelitalo
Aatelitalo Sauna

Nuori perhe on silminnähden onnellinen uudesta kauniista kodista, jossa arki pienten kanssa on helppoa. Vinkkejä muille rakentajille tulee lyhyesti ja ytimekkäästi vain yksi ja se kuuluu näin:

Valitkaa avaimet käteen talopaketti!

Pohjakuva

Perustukset, talo ja autokatos: Aatelitalo

Sähkösuunnittelu: Aatelitalo

LVI-suunnittelu: Aatelitalo

Sisutuksen suunnittelu: Perhe itse yhdessä talovalmistajan tarjoaman ammattilaisen kanssa

Lattia: Laminaatti

Kalusteet: Värisilmä, Cecilia-kalusteet

Laatat: Värisilmä

Takka: Uunisepät Saana 190

Pintamateriaalit, maalit ja tapetit: Värisilmä

Yhteistyössä:

images

 

 

 

 

Comments

Kati
Reply

Upea kaappi makuuhuoneessa!

Jenni

Kaappi oli upea ja sopi paikalleen hienosti 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website