Esittelyssä muuttovalmis lapsiperheen koti – Kylätimpuri

*kaupallinen yhteistyö Kylätimpuri

keittiö, puustelli, kylätimpuri
Asukkaat Pertti ja Johanna, 4 lasta

Koti Kylätimpurien toteuttama yksilöllinen muuttovalmis koti 154m2, pohjakuva artikkelin lopussa

Ensimmäisenä katseen kiinnittää upea 3,6 metriin kohoava katto, kun astuu Pertin ja Johannan uuden kodin olohuoneeseen. – Halusimme panostaa yhteisten tilojen neliöihin, tässä tilassa vietämme eniten aikaa perhe kertoo.

olohuone, siparila paneeli, kylätimpuri
kylätimpuri

Johannalla ja Pertillä oli kokemusta niin rakentamisesta, kuin remontoimisestakin kun uusi taloprojekti tuli ajankohtaiseksi. – Kaipasimme lähemmäs palveluita,  joten tartuimme heti tilaisuuteen, kun tältä alueelta tontti vapautui. Johannan ja Pertin uusi koti sijaitsee viiden kilometrin päässä keskustasta ja kävelymatkan päästä löytyvät kaikki palvelut päiväkodista apteekkiin.

– Etsimme talotoimittajaa, joka voisi toteuttaa talon muuttovalmiina omien piirustuksiemme pohjalta. Kilpailutimme muutaman ennestään tutun toimittajan ja Kylätimpuriin päädyimme parhaan tarjouksen ja loistavan asiakaspalvelun ansioista. Myös pari tuttua suositteli meille Kylätimpureita. Taloesittelyissä kävimme vielä toteamassa, että työnjälki on tosi hyvää ja ammattilaiset ystävällisiä ja palveluhenkisiä.

kylätimpuri, musta talo

Tuttujen suositukset, loistava asiakaspalvelu ja paras hinta saivat meidät valitsemaan Kylätimpurin. 

Johanna ja Pertti

Sujuva rakennusaika

Muuttovalmiissa taloprojektissa päävastuu kaiken työn toteutumisesta on talotoimittajalla. – Kylätimpurit toimittivat talon perustuksista lähtien. Koimme tärkeäksi sen, että rakentajilla oli myös omaa silmää ja he kysyivät rohkeasti, jos jokin yksityiskohta ei ollutkaan täysin selvillä, näin ei yllätyksiä tullut vastaan kertaakaan.

Parasta Kylätimpureissa oli se että muutoksia rakennusprojektin aikana pystyi tekemään joustavasti eikä pienistä muutoksista tullut suuria kustannuksia. Kylätimpurit osasivat myös aktiivisesti auttaa ja ottivat kantaa sisutukselliseen asioihin.

musta talo, tikkurila vinha

Meidännäköinen koti

Johanna ja Perttu halusivat panostaa kodin yleisiin tiloihin. Yhtenäisen olohuone-ruokailutilan kattokorkeus nousee lähes neljään metriin ja tilaakin on hulppeat 54 neliötä. – Tilaa sisustetaan vähitellen, olen tilannut seinälle akustiikkalevyistä toteutettavan taideteoksen, Johanna kertoo.

olohuone, ellos, tanger matto
perhe, kylätimpuri, tanger matto
hay hee
kiinteät ikkunat, olohuone, kylätimpuri, siparila kattopaneeli

Materiaalivalinnoissa oli Kylätimpureiden kautta apuna sisustussuunnittelija Annukka Tolamo. – Sisustussuunnittelijan kanssa valitut pintamateriaalit tuntuvat tosi hyviltä, lopputuloksena on ehjä kokonaisuus, Johanna kertoo. Vinyylilattiat kestävät kulutusta ja Siparilan valikoimista oleva kattopaneeli tuo kivaa kontrastia muuten valkoiseen kotiin. – Puustellin mattavalkoinen keittiö on ollut myös todella toimiva, takaseinän kaappirivi kätkee sisäänsä niin kylmäkoneet, kuin aamiaiskaapinkin.

Kylätimpureiden muuttovalmiin kodin sisustussuunnittelussa toimii apuna sisustussuunnittelija, 

se helpottaa materiaalivalintojen tekemistä oleellisesti.

Johanna 

keittiö, puustelli, kylätimpuri, musta hana

Maja on paras!

Johannan ja Pertin kodista löytyy monia ilahduttavia yksityiskohtia, joista lapsille mieluisin on leikkihuoneeseen rakennettu maja, johon neliöt napatiin vessan yläpuolelta. – Tämä jaksaa riemastuttaa niin omia, kuin vieraidenkin lapsia, ehdottomasti yksi lasten lempipaikoista perhe kertoo. Lapset nauttivat myös kovasti uudesta tilavasta kodista. 4-vuotias Peetu on innokas siivoaja ja oman huoneen kunnossa pitäminen on kunniatehtävä, josta hän haluaa itse huolehtia.

kylätimpuri, maja
maja, maja makuuhuoneessa, portaat, kylätimpuri

fermliving, tapetti, kylätimpuri, gugguu

Parasta uudessa kodissa on maja ja oma huone

Peetu 4v

paneeliseinä, makuuhuone, kylätimpuri
Vanhempien makuuhuoneeseen valittiin paneeliseinä

Johannan mielestä taas yksi kodin parhaista asioista on tilava kodinhoitohuone, jonka liukuovikaappeihin uppoavat koko perheen vaatteet. – Vaatteet saa taitella suoraan kaappeihin kuivauksen jälkeen, eikä niitä tarvitse kuskailla ympäri taloa, tätä ratkaisua voin todella suositella, Johanna toteaa.

kodinhoitohuone, kylätimpuri, akryylibetonilattia, akryylibetoni
Kodinhoitohuoneen akryylibetonilattia on helppo, kestävä ja tyylikäs.

Rakennusprojekti kesti kaikenkaikkiaan kymmenen kuukautta ja johanna ja Pertti pääsivät muuttamaan uuteen kotiin juuri kesän kynnyksellä. – Pihatyöt ovat vielä edessä, mutta miten ihanaa oli päästä grillailemaan omalla terassilla ystävien kanssa!

Johannan ja Pertin vinkit tuleville rakentajille kuuluvat seuraavasti:

  1. Käy talovalmistajan järjestämissä taloesittelyissä, niistä saat parhaiten tietää minkälaisia taloja toimittaja rakentaa. Saat samalla vinkkejä omaan projektiisi.
  2. Kiinnitä tarkkaan huomiota toimitussisältöihin. Samanhintaisten tarjousten sisällöt voivat sisältää oleellisia eroja yksityiskohdissa.
  3. Tontti vaikuttaa vahvasti siihen, minkälainen talo rakennetaan. Kiinnitä huomiota sekä tontin muotoon, että ympäristöön ja suunnittele talo ne huomioon ottaen.

*Kylätimpurien seuraava taloesittely järjestetään 24.9. Muuramessa, lue lisää täältä

kylätimpuri, lapset, luumu, gugguu

Pohjakuva 

Lämmitysjärjestelmä: Maalämpö

Keittiö: Puustelli

Lattia: Vinyylilankku, K-rauta

Lattia khh: Akryylibetoni, Keski-Suomen lattiapinnoite

Seinien maalipinnat: Sävy Höyhen

ulkomaali: Tikkurilan vinha

Sohva: Asko 

Olohuoneen matto: Ellos

Lastenhuoneiden tapetit: Ferm living

Kattopaneeli  Siparila 

Comments

Laura K
Reply

Ihanan näköinen koti! Tykkään avarasta ja vaaleasta yleisilmeestä. Silmään osui myös hyvännäköinen akryylibetoni kodarissa. Onnistuisiko siitä saada tarkempaa tietoa väreistä ja niiden suhteesta, tai jopa joku ylimääräinen kuva. meillä olisi sama työvaihe reilun viikon päästä edessä, ja kovasti vielä mietityttää. Nettiä olen kahlannut, mutta aika vähän löytyy sieltä kuvia. Kiitos jo valmiiksi!

Jenni

Hei! Selvitetään tarkempi väri!

Jenni

Hei! Saitkin tarkempia tietoja sähköpostiisi. Lattia on Keski-Suomen lattiapinnoitteen valmistama ja väriltään harmaaseen taittava musta.Lisätietoja saa parhaiten soittamalla suoraan valmistajalle:http://www.lattiapinnoite.fi/yritysesittely.php

Laura K
Reply

Kiitos vaivannäöstä ja mukavaa syksyn jatkoa!

Leave a comment

name*

email* (not published)

website