Esittelyssä: Pirtsakka uutuus – Älvsbykoti asuntomessuilla

Älvsbytalo
ASUKKAAT Mielikuvitusperhe 2 aikuista, 2 lasta

KOTI Älvsbytalo Kesän Svengaavin hitti 131m2 Jyväskylän asuntomessuilla

Älvsbytalo

lvsbytalon messukohde on piristävän erilainen alusta loppuun. Talo kiinnittää ulkopuolisten huomion jo kaukaa, niin virkistävän väriseksi kokonaisuus on saatu. Trendikkäästi musta ulkoverhous ja pirteän punainen ovi sekä ikkunanpielet toivottavat tervetulleeksi kotiin.

Seiniltä löytyy taidetta, joka sitoo sisustuksen kauniiksi kokonaisuudeksi

Tämä koti on suunniteltu kaksilapsiselle perheelle niin, että arki rullaisi sujuvasti ja kodikkaasti. Kohteen sisustusuunnittelijana on toiminut Kaija Ilmavirta Sisustus Idasta.

-Kohteen voimaväriksi valikoitui ulko-oven perusteella punainen. Sisustusta lähdettiin rakentamaan niin, että materiaalit ovat paitsi helppohoitoisia, myös tyylikkäitä ja persoonallisia.

Punainen ulko-ovi hallitsee eteisen värimaailmaa!
Punainen ulko-ovi hallitsee eteisen värimaailmaa!
Älvsbytalo
Älvsbytalo
Älvsbytalo
Älvsbytalo
Älvsbytalo, kattaus, keittiö

Lämmin puunsävy sekä keittiössä, että olohuoneen pöydän jaloissa on trendikäs mutta kotoisa. Keittiö on suunniteltuu niin, että siellä mahtuu ruokailemaan ja viettämään aikaa isompikin joukko kerrallaan.

Olohuone-keittiön tehosteväri punainen näkyy ruokailutilassakin pieninä yksityiskohtina. -Tämä koti on suunniteltu tavalliselle perheelle sujuvaa arkea varten. Tavoitteena suunnittelussa on ollut, että tälläinen koti on mahdollisimman monen saavutettavissa.

keittiö, marimekko, älvsbytalo
Älvsbytalo, kattaus, keittiö
keittiö, älvsbytalo, kattaus. asuntomessut,  Jyväskylä
Älvsbytalo, keittiö
Älvsbytalo

Vanhempien makuuhuone sijaitsee alakerrassa. Huone on sisustettu ylelliseksi ja tyylikkääksi.

Kesäaamuun kuuluu parhaimmillaan tuoreet kotimaiset mansikat suoraan sänkyyn tarjoiltuna

Makuuhuoneen sävymaailma on muuhun alakertaan poiketen pidetty rauhoittavana ja hillittynä. Suurelle pehmeälle matolle on kiva laskea aamulla varpaansa. Arjen luksusta tuovat laadukkaat petausmateriaalit.

 

 

makuuhuone, sisustus, Älvsbytalo

Yläkerrassa sijaitsevat lasten tilavat makuuhuoneet. Sisustusta on toteutettu pilke silmäkulmassa ja lastenhuoneista löytyykin paljon iloisia yksityiskohtia. Sävymaailman Kaija on halunnut pitää yläkerrassa neutraalina ja rauhallisena.

Älvsbytalo
Sisustus, makuuhuone, inspiraatio
makuuhuone inspiraatio, pikkupöytä, lastenpöytä
Pesämäiseen tuoliin kelpaa käpertyä iltasatua lukemaan.
Pesämäiseen tuoliin kelpaa käpertyä iltasatua lukemaan.
lankakori
Golfmatto

Liukuovikaapistot lastenhuoneissa piilottavat suuren määrän kaappitilaa. Tänne mahtuu niin lelut, pelit, kirjat kuin vaatteetkin. Pojan huoneessa harrastus on tuotu rohkeasti sisälle asti. Puttausta voi harjoitella vaikka omassa huoneessa, kunhan varoo aulaa ja äidin kukkavaaseja!

Leikkisyys ja rentous ovat näiden lastenhuoneiden juttuja

Golfmaila
makuuhuone

Yläkerran aulaan on koottu hauska ja persoonallinen taideteos. Täällä voi istua ja rentoutua pitkän työ- tai koulupäivän jäljiltä. Luonto näkyy kodissa useassa eri paikassa. Luonnonmateriaalit ovat paitsi edullisia, myös maanläheisiä ja tyylikkäitä somisteita sisustamisessa.

aula inspiraatio, älvsbytalo
Älvsbytalo

Kylpyhuone- ja saunatilat ovat kodissa kompaktit ja toimivat. Sauna on jätetty vaaleaksi, joka on raikasta vaihtelua mustien saunojen jälkeen.

Kylpyhuone Älvsbytalo
Sauna älvsbytalo
WC on ikkunan ansiosta raikas ja valoisa!
WC on ikkunan ansiosta raikas ja valoisa!

Kiinnostuitko erityisesti tästä kohteesta? Tämä voi olla sinun tuleva unelmien kotisi, sillä kohde on toistaiseksi myynnissä. Katso lisää: http://www.kiinteistomaailma.fi/1132122.

Pohjapiirrustus:

 

 

 

 

 

Comments

Lotta
Reply

Mukavan kekseliäitä ratkaisuja löydetty sisustukseen + sopivasti pastellinen lastenhuone!

Jenni

Kodin lastenhuoneet meitäkin ihastuttivat erityisesti! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website