Esittelyssä Sisustuskärpänen

 Sisustuskärpäsen Kioski saa olla avaamassa uutta kategoriaamme, jossa esittelemme mielenkiintoisia, koskettavia, hauskoja tai muuten vain mieltä liikauttavia Sydämellä sisustettuja kohteita. TERVETULOA!
Blogi_sisustuskarpanen10
Blogi_sisustuskarpanen2

Sisustuskärpänen on ennakkoluuloton, rehellinen ja idearikas työmyyrä, jonka takaa löytyy Heidi Lehto, visuaalisen markkinoinnin ammattilainen. Sisustuskärpänen tarjoaa rohkeaa ja erilaista visuaalista markkinointia yrityksille.  Sisustusratkaisut, teemat, kampanjat, messuosastot ja liiketilojen visuaalinen ilme ovat Sisustuskärpäsen erikoisosaamisaluetta. Tuore yritys on perustettu 2011, kun Heidi totesi, että on aika kokeilla siipiään ja lähteä rohkeasti luomaan uutta.

Jyväskylästä, yliopistonkadulta, vuokrattu  tila toimi alkuun työhuoneena. Hyvän sijaintinsa ja sopivan ison näyteikkunan vuoksi työhuoneesta muodostui vähitellen pieni putiikki, Sisustuskärpäsen kioski. Täällä tarjoillaan kierrätysmateriaaleista valmistettuja, herkullisia ja värikkäitä pieniä ja suurempia sisustusesineitä, kuin kioskissa ikään! Suurin osa tuotteista on yrittäjän omaa tuotantoa, mutta joukkoon mahtuu myös muita kiinnostavia suomalaisia tekijöitä.

Blogi_sisustuskarpanen23
Blogi_sisustuskarpanen12
Kekseliäät ideat ja iloiset värit, siihen perustuu tämän puodin vetovoima!
Blogi_sisustuskarpanen22
Blogi_sisustuskarpanen19

Heidin tavallinen työpäivä alkaa työhuoneella jo aamuvarhain. Suuri osa päivästä kuluu luonnollisesti koneella työskennellen. Heidi kirjoittaa myös Sisustuskärpäsen blogia, aina kun aikaa jää. Yrittäjän hoitaessa juoksevia asioita ja asiakaskäyntejä, putiikista huolehtii tuore yhteistyökumppani sisustussuunnittelija Susanna Iljin

Sisustuskärpäsen näyteikkunasta avautuu vaihteleva herkullinen näkymä, jota Heidi usein muokkailee. Putiikissa aistii  Heidille tärkeät arvot, inhimillisyyden, suvaitsevaisuuden ja huumorin. Täällä sisustaminen on iloinen asia, jossa keskeneräisyys, kokeileminen ja erehtyminenkin ovat sallittuja, elleivät toivottuja suorastaan. Heidin sanoin ”Virheiden tekeminen ei ole epäonnistumista, vaan ensimmäinen askel luovuuteen”

Blogi_sisustuskarpanen21
Blogi_sisustuskarpanen25
Blogi_sisustuskarpanen14
Blogi_Sisustuskarpanen17

Tämä pieni, sympaattinen ja iloinen putiikki vei ainakin minun sydämeni, käyppäs testaamassa käykö sinulle samoin. Putiikin tarkemmat yhteistiedot ja aukioloajat näet myös  täältä!

Sisustuskärpänen

Yliopistonkatu 44

Jyväskylä

Blogi_sisustuskarpanen6

Comments

AnnuKKa
Reply

tuonneppa vierailemaan joku päivä, pirtsakan värikästä.

Jenni

Kannattaa pyörähtää, tämä putiikki on rohkeasti omanlaisensa 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website