Esittelyssä: Uusi Aamu – vierailulla Älvsbytalon Asuntomessukohteessa

Kaupallinen yhteistyö Älvsbytalo

 

älvsbytalo, uusi aamu, asuntomessut
Asukkaat: Ola ja Tuija, 3 lasta

Koti: Älvsbytalon Uusi aamu Asuntomessuilla 129m2, pohjakuva esittelyn lopussa.

Valoisa, ajaton ja tyylikäs ovat ensimmäisinä mieleen tulevia sanoja, kun astuu Olan ja Tuijan Mikkelin Asuntomessuille valmistuneeseen kotiin. – Messurakentajaksi päädyimme, kun sopivaa kotia ei MIkkelin asuntotarjonnasta valmiiksi löytynyt. Myös Saimaan läheisyys tällä alueella houkutti.

Uusi aamu on Älvsbytalon mallistosta. – Talovalmistaja valittiin sen perusteella, että halusimme talon mahdollisimman valmiina. Toki työtä ja pikkuasioiden hoitamista on riittänyt näin isossa projektissa myös itselle. Erityiskiitos meneekin vastaavalle mestarillemme Voitto Karjalaiselle ja talon sisustuksen suunnittelijalle Asta Aallolle.

asuntomessut. älvsbytalo
Älvsbytalo, asuntomesut
Koko talon mittainen terassi antaa mahdollisuuksia monenlaiseen rentoutumiseen

Kodin värimaailma koostuu hillitystä harmaasta, raikkaasta valkoisesta ja muutamasta lämpimästä värisävystä. – Halusimme laadukkaita, ajattomia ja konstailemattomia ratkaisuja.  Talo on rakennettu elämistä varten, kertoo perhe. Olohuoneen katseenvangitsijana toimii paitsi musta ja tyylikäs läpitakka, myös upea vintage-tuoli, joka on kulkenut perheen mukana pitkään. Olohuone jatkuu luontevasti työhuoneeseen, jonka pariovet voi tarvittaessa sulkea, kun tarvitsee työskentelyrauhaa.

Asuntomessut, älvsbytalo
Älvsbytalo
Älvsbytalo, asuntomessut

”Tämän kodin sisustus on rakentunut klassisten värisävyjen ja sisustuselementtien ympärille. Punaisena lankana sisustuksessa kulkee perheen toiveet modernista, valoisasta ja toimivasta kokonaisuudesta, jossa on niin omaa rauhaa kuin tilaa yhteiselle oleskelulle. Messuvieraan kannattaa kiinnittää huomionsa ainakin olohuoneen Coronapöydästä rakennettuun sohvapöytään, upeaan läpitakkaan ja Jukola Industriesin toteuttamaan vanhempien makuuhuoneen sängynpäätyyn.”

Asta Aalto, sisustussuunnittelija 

asuntomessut. älvsbytalo

Upean keittiön kruununa toimii Louis Poulsenin valaisin, jonka ympärille on rakentunut rauhallinen ja ajaton sisustus. Keittiökalusteet ovat Älvsbytalon omista valikoimista. Mustat Ikean Vitssjö-hyllyt toimivat sekä lisätilana, että kauniina kehyksinä astioille.

louis poulsen, asuntomessut
keittiö, asuntomessut

Tänään keittiössä kokataan kalasoppaa, parhaalta se maistuu tietenkin kotimaisista perunoista ja porkkanoista valmistettuna, tuoreen leivän kera!

Huomaa myös tämä valkoista keittiötä hauskasti terävöittävä yksityiskohta, tummalla kehystetyt laatikostot

Lastenhuoneen hurmaavana yksityiskohtana toimii hauska Engblag & Con tapetti. Vanhempien makuuhuoneen katseenvangitsija on Jukola Industriesin taideteos, jonka mallina on käytetty Tuijan ja Olan hääkuvaa.

asuntomessut, lastenhuone, älvsbytalo
älvsbytalo
pionikimppu

Monivaiheinen messuprojekti on nyt loppusuoralla ja vuorossa on kohta avautuvat asuntomessut. – Talo muuttuu kodiksi vasta messujen jälkeen, mutta muutamia lempijuttuja kodista löytyy jo nyt, yksi niistä on juuri tuo makuuhuoneemme taideteos, kertoo perhe.

Uusi Aamu kohteen löydät numerolla 14, Älvsbytalo toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan tähän kotiin paikan päällä!

 Näytteilleasettaja: Älvsbytalo

Sisustusuunnittelu: Asta Aalto, Studio Paratiisi

Keittiö: Älvsbytalon omasta mallistosta

Tapetit: Engblad & co.

Laminaatit: Tarkett

Tekstiilit: Vallila, Findlayson, Carlson

 

Yhteistyössä:

Leave a comment

name*

email* (not published)

website