Hamacamundo

IMG_9373

Kirjoittelin jo aikaisemmin kesän lempparituolista täällä. Jutun oli bongannut myös Hamacamundon iloinen Mikko, jonka ansiosta saamme riiputella juuri näissä, käsityönä valmistetuissa keinuissa täällä Suomessakin.

IMG_9148
IMG_9149

Tapasin Mikon Jyväskylän Asuntomessuilla ja mukaani tarttui tällä kertaa valkoinen riipputuoli, jonka avulla puolitamme kiistelyn parhaista istumapaikoista. Tässä talossa nimittäin luetaan päivittäin kymmeniä Aku ankkoja ja etenkin kahden vanhimman mielestä niitä voi kunnolla lukea vain riippukeinussa istuen!

Malttamattomana kiinnitin tuolin olohuoneen valmiiseen koukkuun, mutta lopullinen sijoituspaikka voisi olla yläkerran rauhassa, jossa lasten (äidin) olisi kiva käpertyä lukemaan ja rauhoittumaan.

IMG_9365

Lue mielenkiintoinen tarina keinujen alkuperästä suoraan Hamacamundon omilta sivuilta. Minusta on erityisen hienoa, että lapset riippuvat tuolissa, joka on valmistettu vastuullisesti. 

Nyt Mikko antoi teille lukijoillekin mahdollisuuden hankkia Hamacamundon keinun kokonaan ilman postikuluja, kun mainitsette tilatessanne Talosanomat! 

IMG_9371

Värivaihtoehtoja löytyy kymmeniä! Oma lempparini on yllätys yllätys tämä oma mustavalkoiseni ja kokovalkoinen. Mutta herkulliselta näytti myös harmaa, tai turkoosi, tai vaaleanpunainen…Suosittelen siis ilman muuta pysähtymään Hamacamundon kojulla ihastelemassa vaihtoehtoja, jos meinaatte messuilla vierailla!

Jenni

P.S. Suosikkivärit (valkoinen, harmaa, mustavalkoinen) viedään käsistä, joten pitäkää kiirettä, niin saatte omanne vielä näille helteille kotiin!

Yhteistyössä:

Hamacamundo.fi

 

Comments

JohannaL
Reply

Nuo on kyllä aivan ihania!

Jenni

Juu, ei voi kuin suositella! 🙂

retromoderni
Reply

löytyy myös Hamacamundo terassilta. On ihan älyttömän loistava!

Jenni

Ei voi kyllä kuin kehua tätä keinua! 🙂

Hanne
Reply

Hei, miten ootte laittanut sisäkattoon tuon keinun kiinni? Mitä matskua teillä on sisäkatto?
Ostin itselleni keinun ja nyt pohditaan, että millä keinolla tuon koukun sais sisäkattoon kiinni. Riittääkö pelkkä mukana tullut koukku, jos löytää sisäkatosta palkin paikan vai tarvisko esim. propun?
Kiitos etukäteen.

Jenni

Moi Hanne! Meidän kiikku on alakerrassa kiinnitetty puupalkkiin, ihan vain ruuvattu paikoilleen ilman proppua, hyvin on pysynyt! Oleellista varmaan on, että löytää tarpeeksi leveän puun, johon keinun uskaltaa kiinnittää! Sisäkatto meillä on perus mdf-paneelia, joka ei kyllä itsessään kestä mitään kiinnityksiä!

Leave a comment

name*

email* (not published)

website