Hämäränhyssy

Tämä aika vuodesta kyllä jaksaa joka kerta yllättää. Eihän tähän hämärään koskaan oikein osaa valmistautua. Tässä muutama kikka, miten tästä pimeästä kaudesta taas selviää mahdollisimman vähin vaurioin.

  • Mitähän talvi olisi ilman joulua? Onneksi ei tarvitse kokeilla ja joulun fiilistelynkin saa jo aloitella, kun mennään hyvää matkaa marraskuussa. Joulustressiä en suostu potemaan nyt, enkä joulukuussa, mutta sen sijaan olen lämmittänyt jo useamman mukin glögiä ja poltellut pakettikaupalla kynttilöitä.
  • Päätin jälleen kerran, että varttikin riittää ja on parempi kuin ei mitään. Ulkoilua nimittäin. Sorrun helposti ajatteluun, että ellen puske tunnin lenkille tuonne pimeään, ei kannata lähteä ollenkaan. Väärin! Pienikin pyrähdys tuo aivoille tarvittavaa lisähappea.
  • Sisustelu – Piano tuli ja pisti olohuoneen feng shuit vähän uuteen uskoon. Sekoitti siis vähän sisustuspakkaa, mutta hyvällä tavalla. Sen lisäksi, että on ihan parasta kuunnella pianomusiikkia, tekee piano juuri kaipaamaani kerroksellisuutta ja kodikkuutta olkkariin.
  • Viikonloppureissut – pimeä on porukalla paljon kivempaa, joten marraskuun kalenteri on viikonloppujen osalta täytetty minireissuilla ja pikkujouluilla.

Mitä teidän marraskuuhun kuuluu? Me suunnittelemme joulukuuksi #sisustajanjoulu -kalenteria, lue lisää Piian blogista! Erilaiset kivat hankkeet pitävät sopivan kiireisenä, eikä marraskuun pimeistä ehdi murehtia. Tosin yhtä asiaa harmittelen, valokuvaus tähän vuodenaikaan on vähintäänkin ahnkalaa. Tämän postauksen kuvat on otettu klo 14.00, hämärsi jo aikalailla..

Jenni

Comments

Muuttuvakotini Päivi S
Reply

Luinki, että teillä hyvä poppoo siellä kalenterin takana 🙂

Marraskuussa täälläkin menoja nyt joka viikonlopulle, paitsi nyt tuleva. Täällä odotetaan lapsuuden kavereita yökylään kuun puolessa välissä ja loppu kuun puolella onkin sitten kiva Helsingin reissu tulossa. Nyt viikonloppuna pitäisi käydä taas tuota varastoa läpi ja laittaa tavaraa myyntiin sekä antaa pois. Siinä oikeastaan vko lopun tekemiset ja vähän yrittää kuntoillakkin. Ulkona on tullut oltua tosi vähän, nytkin tulee kaatamalla vettä ettei pahemmin ulos kehtaa lähteä 🙁

Leave a comment

name*

email* (not published)

website