Harmaan sävyissä

Vielakukkii1

Auttakaapa, rakkaat sisustussiskot. Sain tuolin, kauniin harmaan Tolixin. Nyt vain katselen sitä sillä silmällä, onko se jotenkin liian harmaa. Vaihtomahdollisuus olisi vielä muutaman päivän voimassa. Kuvassa tuoli on aikalailla luonnollisessa sävyssään. Nyt pohdin, olisiko galvanoitu, himppasen vaaleampi versio ollut parempi.

Mitäpä te tuumitte?

Vielakukkii4
Vielakukkii5

Iloa alkavaan viikkoon!

P.S. Jokaisen ihmisen pitäisi omistaa ystävä/työkaveri, jonka mielessä käy aamulla kello kuusi poimia omasta puutarhastaan kukka toverin päivää ilahduttamaan. Parhautta! (Ja kyllä, on olemassa niin taitavia puutarhureita, että he saavat kasvamaan puutarhoissaan jotakin tällaista)

Jenni

Comments

Wanhanajanunelma
Reply

Ja ei varmasti olis pahan sävyinen se himpun vaaleampikaan versio. 🙂

Inka
Reply

Munkin mielestä vaaleampi voisi sopia olkkarin muihin väreihin paremmin.

Hulda
Reply

Hienoa, Jenni! Sulla on lykästänyt kun olet noin mainion ystävän saanut! Minusta tuo väri on kaunis tuolissasi, mutta teille voi paremmin sopia vaaleampi. Tuohonkin kyllä totut ja tykästyt. 🙂

Jenni

Vaaleampaa mä yhä vähän haikailen, mutta pidän tuostakin, vielä on pureskeltava.. 😉

Kähmäräpälä
Reply

Tuoli näyttää tuossakin värissä hyvältä, mutta varmasti vaaleakin on kaunis ja sopii hyvin olkkariinne.

Teillä on muuten erittäin upea, kodikas olohuone, jonka kuvien ääreen pysähdyn joka kerta pidemmäksi ajaksi. Ihanan valoisaa, keveää ja harmonista.

Jenni

Kiitos kaunis <3 Galvanoitu versio tuoista olisi myös mukavasti vähän eläväpintainen, joten se houkuttelee siinäkin mielessä 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website