Harmaata

Ulkona ja vähän sisälläkin. Ostin harmaata päivää piristämään kukkia, joita ripottelin sinne tänne pitkin kotia. Aika usein, kun mieli tekee kaupassa jotain hyvää, ostan sen sijasta kukkakimpun. Ilahduttaa paljon pidempään, kuin suklaa, vaikka toisinaan on paikallaan sekin.

Kuvassa on kaistale keittiön mattoa, joka on yksi parhaista hankinnoista ikinä. Ansaitsee siis muutaman sanasen, kun kameralle tallentui! Tiedätte varmaan miltä näyttää valkoinen keittiön lattia pikkulapsiperheessä, ellei sitä jaksa ihan joka päivä imuroida ja hangata puhtaaksi. Tämä Askosta puoleen hintaan pongattu muovimatto on pelastanut tilanteen ja äidin hermot. Kevyt puistella, helppo pestä koneessa ja ennen kaikkea kaunis katsella. Muuta ei kai voi keittiön matolta toivoa! Pappelinan mattojakin olen usein sillä silmällä katsellut, mutta ainakin toistaiseksi tämä on palvellut hyvin ja kestänyt pesusta toiseen. Kurkistakaapa muuten nuo Pappelinan verkkosivut. Upeita kuvia.

lkää antako harmaan lannistaa ystäväiset! Nyt jos joskus on lupa kääriytyä perhekasaan tai itsekseen viltin alle. Tai lämmittää vaikka glögi ja pirauttaa kaveri lenkin sijaan lämmittävälle lasilliselle!

Vai miten te suojaidutte tältä läpitunkevalta harmaalta?

Jenni

Muovimatto
Kuvassa näkyvät eivät ole kukkasia, jos meinasit erehtyä.
kukka2
kukka5
kukka4
kukka1

 

 

 

Comments

Kerttu / Modernisti Kodikas
Reply

Kauniita kuvia Jenni! Harmaasta saa niskalenkin kynttilöillä ja takkatulella. Antaa tuulla ja tuivertaa vaan 🙂

Jenni

Kyllä, lämpöä vaan lisää, kun ulkona kylmenee! 😉

-heinie-
Reply

Nyt kyllä tekis mieli leikkokukkia tännekin 😉 ja glögiä on juotu jo monta litraa. glögi, takkatuli ja hyvä kirja, ne on kyllä niin parasta tämmösinä päivinä 🙂

Jenni

Kyllä, luvan kanssa käpertyminen ja kuuma glögilasi, niin harmaata tuskin huomaa. 😉 Osta kukkia, ne niin piristää päivää! 🙂

Inka
Reply

Mäkin tilasin kauppamieheltä gögiin roskia, kun kaapissa oli pullo juomaa, mutta mantelilastut ja rusinat puuttuivat.

Inka
Reply

Siis glögiin.

Jenni

Glögi tarvii roskansa, ilman muuta! 😉

Mari
Reply

Milloin olet hankkinut askon maton? Kodin 1 oli vain ”mummo versioita” muovimatoista, kun viimeksi kyselin. Täytynee askon valikoima käydä tsekkaan. Muovinen olisi varmasti käytännöllisempi kuin meidän villamatto. Leipominen on myös muuten hyvä sadepäivän piristäjä!

Jenni

Askon matto on ollut jo vuodenpäivät. Kyllä sen valikoimissa on ainakin jotakin ihan kivoja, raidallisia tms. muovimattoja ollut ihan äskettäin. Tämä on ainakin tähän asti ollut laadultaan tosi hyvä! 🙂 Muun muassa mustikkasopat ovat siihen kaatuneet! 😉

Ride
Reply

Matto olisi meille täydellinen keittiöön! Nautitaan harmaan ohella kaikesta mistä voidaan vähänkin saada iloa, myös harmaudesta, että voidaan iloita näistä kylkiäisistä.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website