Hayn hengessä

Hay6

Hayn About A Chair kotiutui loppuviikosta ja nyt se pikku vihulainen pyörittää olohuoneen järjestystä taas ihan uuteen uskoon. Mies totesi, että paree olla valot päällä yölläkin, ettei eksy. Sen verran tiheästi kalusteet kuulemma kiertävät. Tuo nyt on lievästi liioittelua. Kunhan tykkään nopeasti kokeilla ja toisinaan kokeilut ovat onnistuneita, toisinaan eivät niinkään. Oikeasti olohuoneessa on sohvalla kaksi paikkaa joista valita ja vielä ei ole kumpikaan niistä osoittautunut toista paremmaksi. Ja sitten kun joukkoon sukeltaa muukalainen, odotettua isompi vielä (kuvittelin tuolia jotenkin pienemmäksi), menee asettautuessa taas hetki.

Olen jo muutaman vuoden kärsinyt sohvatyyny- allergiaa. Jotenkin totaalisesti kyllästyin, kun ne pyörivät huushollissa aina muualla kuin sohvalla. Mutta ehkäpä taas siedätyn, kun tarpeeksi kiva sattuu kohdalle! Olen nimittäin sillä silmällä katsellut muun muassa näitä ja näitä.

Mutta nytpä nostin tuolin viereen lehtikasan ja istahdan ison kahvikupillisen kanssa lukemaan. Kiihkeät monopolipelit jatkuvat muun perheen toimesta ties monettako tuntia. Itse konkkasin tietenkin ekan puolen tunnin aikana, mutta en kyllä myönnä sen suoraa yhteyttä taloustaitoihini!

Onneksi on olemassa sunnuntai!

Iloista iltapäivää!

Jenni

Hay4
Hay7
Hay8

Comments

Ride
Reply

Tää tuo vaan osaa ihastuttaa aina! Mun haavelistalla tai se taitaa olla jo ”pakko saada”-listalla on ollut kauan tuo tuoli, uten silo ja hayn tarjotinpöytä. Mihinkään niihin ei oo mulla kasattuna yhtään rahaa, että tovin saan vielä odotella hankintoja 🙂 Hiiiiiljaa hyvä tulee.

Nautihan kaffista ja lehdistä. Onneksi on sunnuntai 🙂

Jenni

Kiitos! Totta, parhaalta nämäkin hankinnat tuntuu silloin, kun niistä on pitkään haaveillut! 🙂

Mari
Reply

Kiva tuoli! Tiedän tunteen yllätyksestä kun jokin uusi huonekalu kotiutuu. Vaikka olisi tuotteen nähnyt jossain, kun se tuodaan uuteen ympäristöön näyttää se taas eriltä ja vaatii totuttelua. Joskus tunne säikäyttää, tuliko tehtyä huti hankinta, mutta jos se on ollut pitkäaikainen haave, ”kiintymys” kyllä tulee:). Täällä sama syndrooma sohvatyynyjen suhteen. Vielä kun on nahkasohva ne tahtoo olla aina siellä missä ei pitäisi ja näin aiheuttaa vain sekavuutta.. Saahan niillä kyllä nopeasti myös ilmettä muutettua. Kivalta kuulosti teidän illanvietto:)!

Jenni

Tämä on kyllä just sellainen tuoli, vaikka ihana onkin! 🙂

wanhanajanunelma
Reply

Niin kaunis tuoli! Sopii teille hyvin! 😉 Ja hei, ihania kynttilänjalkoja pöydällä pitkä rivi! <3

Leave a comment

name*

email* (not published)

website