Hei, hei Aurora!

Voihan itku, eihän siitä nyt täysin kyyneleittä selvitty, kun viimeiset tavarat kannettiin entisestä kodista pihalle. Pitkään vain istuskelin portailla ja katselin tyhjää taloa. Aikamoisen monta muistoa kätkevät seinät sisäänsä. Rakkaita, onnellisia, väsyneitä, hauskoja, hassuja ja surullisiakin. Elämää. Pohjimmaisena siinä istuskellessani oli kuitenkin haikeuden alla vahva hyvä tunne. Uudet seikailut kutsuvat!

Kirjoittelen tätä postausta väliaikaisen kotimme yläkerrasta, makuuhuoneen nurkkauksesta, joka saa toimia työpisteenäni siihen asti, kunnes uusi talomme valmistuu. Muuttaminen sata neliötä pienempään asuntoon hoitui hämmästyttävän mallikkaasti. Tavaran myyminen ja karsiminen kannatti, koska mahduimme tähän asuntoon näinkin hyvin.

IMG_1055
IMG_1066

Tässä tohinassa en ole kunnolla ehtinyt huomata, että joulukuu painaa päälle aikamoisella vauhdilla. Kaivelinkin samantien muuton yhteydessä jouluvalolaatikkoa ja ripustelin ensimmäiset valot ikkunoihin. Samalla mietin kuumeisesti, millä tavalla tänä vuonna toteutan perinteeksi muodostuneen yllätysjoulukalenterin lapsille, mielelläni mahdollisimman helposti!

Kuvat ovat täältä väliaikaisesta kodistamme. Vaikka neliöitä on vähän, pelastaa mielestäni toimiva pohjaratkaisu paljon. Tässä rivitaloasunnossa makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa, ja alakerta on rauhoitettu oleskelulle. Tuskin osaisin yhdessä kerroksessa enää asuakaan, niin hyväksi olen tämän kaksikerroksisuuden lasten kanssa todennut.

IMG_1054
IMG_1055

Ajattelin kuvata asuntoa teille tarkemmin, kunhan saamme loputkin tavarat suunnilleen paikoilleen. Taulut ja verhot ripustelin samantien, on heti kotoisampi olo!

Reipasta viikkoa ystäväiset, on mukava olla parin päivän hiljaisuuden myötä linjoilla taas!

Mitä teille kuuluu?

XXX Jenni

Comments

Jenni

Kiitos! <3 <3

Lyde
Reply

Ymmärrän täysin <3 Meillä oli tosi onnekas tilanne, kun voitiin muuttaa ensimmäisestä talosta suoraan toiseen. Näin kriisi oli ehkä hieman pienempi, mutta kyllä se omarakentamasta luopuminen silti tiukkaa teki. Muutosta on jo viisi kuukautta, ja vasta nyt pystyn katselemaan edes kuvia vanhasta kodista!

Jenni

Kyllä, tosi haikeaa on nyt vierailla tuolla Aurorassa, kun olen sitä käynyt siivoilemassa!

Muuttuvakotini Päivi S
Reply

Tiedän tunteen ja paljon monia ihania muistoja jää vanhaan kotiin tai muistothan pysyvät mukana.. Onnea uusiin seikkailuihin ja kiva kun vanhempasi muuttavat siihen vanhaan kotiin 🙂

Jenni

Onneksi muistot pysyvät mukana <3 <3 Auroran uusista asukkaista ollaan koko perhe enemmän kuin onnellisia! 🙂

Jenni

Nähdään ensi viikolla <3

Laura / Heinässä heiluvassa
Reply

Vau miten hyvältä näyttää, olet kyllä olut ahkera! Koti näyttää jo nyt kodilta ja kotoisalta. Tiedän miltä tuntuu muuttaa paljon pienempän, mutta se tekee välillä ihan hyväkin, tulee ainakin karsittua turhat tavarat pois. Ihanaa viikonlopun jatkoa <3

Jenni

Just näin, oli ihan tarpeellista karsia turhaa tavaraa, sitä tuppaa kertymään vähän turhan helposti! Ihanaa viikkoa sinulle! 🙂

Elina
Reply

Tutun näköinen vuokra-asunto teillä 🙂 Taidettiin asua meidän raksavuosi samassa taloyhtiössä.

Jenni

Hih, hauska juttu 😀 Kivaa, että asunto on vain pari vuotta vanha, niin on pysynyt kohtuullisen siistinä! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website