Helppo DIY joulukalenteri

Kyselin lapsilta laitetaanko yllätyskalenteri tänäkin vuonna ja yksiselitteinen kyllä vastaus tuli kuorossa, joten kalenteri viriteltiin yläkerran aulaan. Ainakin vielä kuopukselle kalenteri toimii mainiosti motivaattorina heräämiseen, kun aamuhämärissä pääsee kurkistamaan, mitä kalenterin sisään kätkeytyykään.  Koululaisille käy kalenteriin aika samantyyppiset yllätykset, kuin pienemmillekin joulunodottajille. Pusseista löytyy joulukarkkeja, kivaa yhteistä tekemistä ja tytöille esimerkiksi pinnejä, ponnareita ja petshoppeja jne. Suosikkeja lapsille ovat olleet aiempina vuosina esimerkiksi juuri erilaiset kivat yhteiset tekemiset, uimahallireissu, joulukonsertti ja reissu ravintolaan.

Tämä kalenteri on toteutettu valmiista sinellin paperipusseista ja narunpätkästä. Maailman helpoin idea, sopii niillekin, joille askartelu ei ole se kaikkein rakkain harrastus!

Aikaisempina vuosina joulukalenteri on ollut muun muassa näissä muodoissa:

2013

2014

2015

Lapsille löytyy siis tänä vuonna yllätyskalenteri ja huomenna starttaa myös teille lukijoille ihana #sisustajanjoulu – kalenteri, jonka olemme toteuttaneet yhteistyössä Pilkkeitä-blogin Piian, Marulla-blogin Marun ja Projektilan Katjan kanssa. Luvassa on aivan superihanan arvonnan lisäksi roppakaupalla ihania jouluisia DIY-ideoita, pysy siis kanavalla! ♥

Jenni

P.s. Löytyykö teiltä yllätyskalenteri? Mitä ylllätyksiä te lapsille piilotatte?

Leave a comment

name*

email* (not published)

website