Herkkuja Iittala Outletissa

IMG_9560

Sähköpostiin tippuu tiheän kutsuja bloggaajille tarkoitettuihin tilaisuuksiin, jotka postin auki klikattua huomaa sijaitsevan täältä katsottuna harmillisen usein kehäkolmosen sisäpuolella. Kun saa kutsun kilometrin päähän, tällä kertaa Palokan Iittalan Outlettiin, on sinne ilman muuta mentävä paikanpäällle!

IMG_9567

Saimme sekä silmänruokaa sisustajille, että ihan makuaistein nautittavia herkkuja, kun maistelimme kauniiden astioiden keskellä Hurmaavan Minna bakesin kuppikakkuja ja Jymyn luomujäätelöitä. Paikalla ehdin bongata ainakin Modernisti Kodikkaan Kertun, Minishown blogin Melinan ja Pilkkeitä-blogin Piian.

IMG_9571
IMG_9573
IMG_9569

Olemme saaneet aikanaan häälahjaksi 24h sarjaa valkoisena, jota käytämme yhä päivittäin. 24h on ajaton ja sen äärimmäisen yksinkertainen muotoilu ilahduttaa minua aina vain. Tapani on yleensäkin yhdistellä astioita varsin huolettomasti ja simppeleiden astioiden kanssa se käy vaivatta. Olen viime aikoina ostanut muutaman sarjaton kulhon, jotka sujahtivat muun sekalaisen astiaseurakuntani joukkoon vaivattomasti.

IMG_9565

Luulen, että minulla on tiedossa paikka, mistä aion tilata uuden kodin tupaantuliaisiin kakun, sen verran hurmaavia herkkuja Minna meille tarjoili. Astiat ovat todennäköisesti niissä pirskeissä tuttua ja turvallista 24h-sarjaa muutamilla kauniilla yllätyskipoilla maustettuna tietenkin!

Täällä painetaan ainakin Juhannukseen asti täysillä töitä, sitten vähän huillitaan (rakennetaan) 😉

Jenni

PS. Saimme muuten Palokan Iittalaan teille lukijoille hyvän alekoodin. Alennuksen saatte kassalta koodilla  ”KokoPalokka”. Tällä tarjouksella kesäkuun loppuun saakka kaikki tuotteet -20 % (ei koske Vulpes-tuotteita)!

Leave a comment

name*

email* (not published)

website