Hiihtoloman heppailua

Viikonloppuna kävimme ihastelemassa ystäviemme kasvavaa hevoslaumaa ja nappasin siinä samalla kaunokaisista muutamia kuvia.

kimo, puoliverinen, tamma
kimo, puoliverinen, tamma
tamma, puoliverinen, kimo
tamma, puoliverinen, kimo
kimo, puoliverinen, tamma

Hevosissa on jotakin hyvin rauhoittavaa. Niiden kanssa toimiessa on pakko keskittyä täysillä hetkeen, joka tekee hyvää ainakin minunlaiselleni, usein kiireen tunnussa elävälle ihmiselle. On pysättävää seurata, kuinka iso eläin kuuntelee ja kunnioittaa ihmistä, kun itse vain malttaa pysähtyä kuuntelemaan.

shetlanninponi, shettis
shettis, shetlanninponi

Olen itse asiassa sitä mieltä, että hevosilta, niin kuin eläimiltä yleensä, voi oppia jotakin oleellista elämästä. Vai osaatteko sanoa, kuka ja mikä muu osaisi elää paremmin hetkessä, kuin nämä karvakorvaiset ystävämme. Käy kurkkaamassa lisää kuvia Valoharjun Facebook-sivuilta!

Reipaissa ja rentouttavissa hiihtolomaviikon tunnelmissa,

Jenni

P.S Muistathan, että tänään voit vielä osallistua ihanaan Saana ja Olli-arvontaan! Vielä tänään ehtii myös tilata tarjoushintaan Valkoisesta Lautturista ilman postikuluja koodeilla saanajaolli tai cillas!

Comments

Emma
Reply

Kauniita kuvia! Eläimet osaa kyllä elää hetkessä. Ja miten iloisia esim koirat ovat kun isännän näkee. Aina yhtä innoissaan vaikka olet käynyt vaan postilaatikolla tai vaikka pidemmällä reissulla.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website