Hyrskyn myrskyn

Alkuviikko meni toipuessa vatsataudista ja siitä toivuttua on kaikki vapaa-aika mennyt viime päivät kodin pieniin fiksauksiin, jotka ovat venyneet aina raksa-ajalta asti. On se kumma, että jotkut pikkuasiat jäävät tekemättä vaikka niiden tekemiseen kuluva aika on minimaalinen siihen verrattuna paljonko ne ärsyttävät.

Yläkerran aulassa on kaikki hyrskyn myrskyn, kun kirjahylly vietiin työhuoneeseen helpottamaan paperikaaosta. Vähitellen aulan uusi sisustus on alkanut muodostua mielessä, katsotaan miltä se sitten todellisuudessa näyttää. Kirjat pääsevät seinälle kiinnitettäviin umpikaappeihin (ei samoihin kuin kuvassa, nuo kaksi kaappia olisi muuten ylimääräisenä, tarvisikohan joku?) ja pehmeä vaalea matto olisi myös ihana tähän tilaan. Valaisimen alle taas sopisi mukava ja pehmeä nojatuoli.

Värimaailmaksi olen ajatellut hiekan ja valkoisen sävyjä, jotka tuovat tarpeellista vastapainoa yläkerran värikkäille lastenhuoneille.

Tämä on sisustamisessa ihana vaihe, kun edessä on vähän kuin tyhjä taulu, jota pääsee maalaamaan. Tosin en ole koskaan maalannut, mutta voisin kuviltella sen tuntuvan vähän samalta.

Jenni

 

Leave a comment

name*

email* (not published)

website