Hyvä kolmen kombo, kevät, kukat ja ystävät

Muuttunut työnkuva on ainakin alkuun imaissut niin mukaansa, ettei viikolla ole ollut aikaa tai voimia bloggailla. Luulen, että ajan mittaan kun joka päivä ei tule hurjasti uusia asioita, on energiaa taas bloggaamisellekin enemmän. Mutta olen kyllä kaivannut tänne. Blogi on itselleni nimenomaan ilon, inspiraation ja hyvän mielen  paikka, eikä tulisi tällä hetkellä mieleenkään lopettaa rakasta harrastusta. Toivottavasti jaksatte pysyä mukana myös tämän vähän hiljaisemman vaiheen ajan! ♥

Tänä viikonloppuna kokkailin ystäville ja miten ihanaa onkaan saada rakkaita saman pöydän ääreen. Meistä jokainen elää vahvasti ruuhkavuosien imussa, mutta ehkä juuri siitä syystä yhteiset hetket ovat erityisen tärkeitä. Herkullisen tomaattikeiton bongasin täältä, tosin itse lisäsin kuitenkin kermaa keittoon, jotta siitä sai vielä täyteläisemmän. Keväisen kimpun muuten sitoi suloinen pieni Jyväskyläläinen kukkakauppa Ruusupuu. Tykkään heidän boheemin huolettomasta tyylistään sitoa kimppuja.

Tänään onkin ollut raukea sunnuntaitunnelma, sen verran vauhdikas viikko on taas takana. Ilalla ajattelimme vielä leipoa pitsaa, mutta sitä ennen tekee kyllä mieli kipaista tuonne ulos ilta-aurinkoon!

Ihanaa sunnuntai-iltaa!

Jenni

 

Leave a comment

name*

email* (not published)

website