Hyviä unia!

IMG_6945
IMG_6931
IMG_6964
IMG_6944
Matto hm home

Makuuhuoneemme sisustus on vähän jäänyt paitsioon. En jotenkin ole jaksanut panostaa tähän huoneeseen, vaikka niin kovasti kauniisti sisustetuista ja viimeistellyistä makkareista tykkäänkin. Eilen pistin kuitenkin tuulemaan ja toin keväisiä sävyjä tähänkin vähän unohdettuun huoneeseen. Tykkään siitä, että makuuhuoneessa on vähän muuta kotia pehmeämpi tunnelma. Vaihtelun vuoksi sänkykin käännettiin toisinpäin, näin keväällä tuo kaunis metsämaisema on kuin taulu sängyn päädyssä.

hm home, makuuhuone, petaus
lipasto, talonpoikainen
IMG_6938

Maton tilasin HM Homesta. Alunperin ajattelin mattoa terassille, mutta se näyttää sopivan vähän liian hyvin makkariin, joten ainakin toistaiseksi saa ilahduttaa siellä. Olette varmaan aiemminkin saaneet kuulla, etten ole verhoihminen. Mieluusti en laittaisi verhoja mihinkään, mutta tällöin lopputulos vain näyttää jotenkin viimeistelemättömälle. Makuuhuoneeseen on siis etsinnässä kevyet valkoiset laskosverhot, samaan tyyliin kuin lähes kaikkialla kodissamme. Vanhuus ei tule yksin, siinä missä ennen nukutti missä vain ja milloin vain, nyt ei osaisi nukkua ilman pimennysverhoja!

HM home
IMG_6932

Jos en verhoihminen olekaan, lakanoita sen sijaan rakastan, niitä löytyy niin puuvillaisena, pellavaisena kuin trikoisenakin. Kauniita petivaatteita on ihan turha piilottaa päiväpeiton alle! Mikä on ihanampaa, kuin käydä illalla nukkumaan puhtaisiin lakanoihin, niin että avoimesta ikkunasta kuuluu tuo lintujen kevätkonsertti? Ei niin mikään!

Lierihattu muistuttaa lähestyvästä kesästä ja sandaalit toimivat ovistopparina.
Lierihattu muistuttaa lähestyvästä kesästä ja sandaalit toimivat ovistopparina.
IMG_6960-2

Lopputuloksena on hauska, keveä ja kesäinen makuuhuone, jolla mennään taas jonkin aikaa! Pienillä muutoksilla huoneen fiilis voi muuttua melkoisesti!

Nyt on jo torstai kuomat, minne nämä viikot hurahtavat?

Jenni

Comments

iDiS & iNTeRiÖÖRi
Reply

Ihanan raikas makkari 🙂 Enkä edes huomannut ensin verhojen puuttumista… Itsellänikin täytyy ehdottomasti olla pimennysverhot, muuten ei uni tule.

Mukavaa torstaita <3

Jenni

Kiitos <3

Leave a comment

name*

email* (not published)

website