Ideoita ruokailutilaan?

Ruokailutila on kotimme keskus, jossa ruokailemisen lisäksi tehdään läksyjä, luetaan, jutellaan ja pelataan. Yleensä pöydän ääressä istuu aina joku. Olen ollut tosi tyytyväinen Muotocomilla* teetettyyn pöydän runkoon ja penkkiin ja vanerinen pöytälevykin on kestänyt hienosti menossa mukana.

Nyt kaipaisin kuitenkin ideoita ruokailutilaan ja ajattelin kääntyä teidän puoleenne armaat kanssasisustajat. Ikkunoiden väliin jää nimittäin reilusti tyhjää seinätilaa, mutta toisaalta tila on sen verran kapea että esimerkiksi astiakaappia ei saa järkevästi mahtumaan. Jotakin ratkaisua paraatiastioiden säilytykselle kaipaisin, joten mitä tuumitte, meneekö tila liian tukkoon seinähyllyistä vai pitäisikö seinille laittaa vain esimerkiksi taidetta? Tarve hyllylle kyllä on olemassa. Keittiön puolella seinässä on String-hylly ja se saisi väistyä seinävalaisimen tieltä jos ruokailutilaan tulee hyllyt.

Mitä hyllyjä te ehdottaisitte ja missä värissä? Tilaa on reilun metrin verran sivusuunnassa ja päällekkäinhän hyllyjä mahtuisi ihan niin monta kuin haluaa laittaa.

Otan enemmän kuin ilolla ideoita vastaan, joskus sitä oma silmä sokeutuu niin ,että hyvää ratkaisua ei vain tunnu syntyvän vaikka kuinka eri vaihtoehtoja pyörittelee!

Reipasta maanantaita toivotellen,

Jenni

*Pöydän ja penkin rungon hintaa alennettu bloginäkyvyyttä vastaan.

Comments

Idis & Interiööri
Reply

Multa peukku taiteelle Toki jos hyllylle on iso tarve, niin sitten sellainen… joku siro ja sellainen, jota ei näy joka talossa.

Kivaa uutta viikkoa ❤️

Annamari
Reply

Tuo teidän ruokapöydän taso kiinnostaa. Onko se ihan vain vaneri, ilman laminaattipintaa? Millä olette käsitelleet sen? Ehtisitpä pian vastaamaan, kun meillä on tason valinta juuri nyt edessä… 🙂

Jenni

Hei, vaneri on kevyesti hiottu ja käsitelty muutamaan kertaan Osmo colorin öljyvahalla, sävy kuusi. 🙂

Annamari
Reply

Ja on kestänyt hyvin? Hylkiikö vahan jälkeen hyvin nesteitä ym? Kestääkö mustikkasopan kaatua? 😀

Jenni

Kestää mustikkasopan ja hylkii nesteitä. Mutta tottakai puupinta vaatii huoltoa ja uudelleen vahausta tasaisin väliajoin. Meillä pysyy hyvänä suunnilleen vuoden verran.

Kirsi
Reply

Teillä on niin siistiä ja pelkistettyä, (upeeaa ja kaunista!) että joku hyllykkö voisi tuoda kivaa boheemiutta ja rosoa ruokailutilaan olisko elloksella mitään kivaa tai kestävää? Mainoksessa oli ihana korkeilla jaloilla seisova kaappikin.

Tiina
Reply

Teillä on todella kaunis koti. Olisin kiinnostunut ruokapöydän päällä olevista Menun lampuista. Olen harkinnut niitä itsekin. Valaisevatko ne riittävästi pöytää ja oletteko olleet niihin muuten tyytyväisiä? 🙂

Jenni

Hei! Tykkään menun valaisimista kovasti, mutta kyllä ne ennemmin ovat tunnelma/kohdevalaisimet yleisvalaistuksen kaveriksi 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website