Ihan oma nurkka

Ruusunlehdet

Miehelläni on alakerrassa portaiden alla mieshuone, koppi jonne minulla ei ole (onneksi) asiaa. Huoneessa on hyvässä järjestyksessä kaikki johdot, piuhat, mutterit, patterit, motocross-tarvikkeet ja niin edelleen. Minulla ei ole ihan huonetta, mutta nurkka sentään. Oma nurkkani ei ole tippaakaan käytännöllinen eikä siellä voi säilöä mitään järkevää. Sen sijaan se on puhtaasti naisnurkka, jonne keräilen kaikkea ihanaa ja inspiroivaa. Ja pidätän kaikki oikeudet muutoksiin, vaikka kerran päivässä.

Nurkasta löytyy oma inspistauluni, hyllyt, joilla ei taida olla yhtään käytännöllistä esinettä. Tarpeellisia kyllä, ainakin henkisen hyvinvoinnin kannalta. Ja pieni hurmaava kirppispöytä, jonka asetelmat vaihtuvat vähän väliä. Hurmaannun nurkassani pienistä yksityiskohdista, kuten vaikka siitä, että ruusunlehtien sävy sattuu sopimaan tismalleen Taulun ja Tapetin Oma koti kullan kallis-printtiin. Nurkka ei myöskään näy heti ulko-ovelle. Täällä saan kokeilla kaikkea rauhassa!

Kun nurkkani on kaaoksessa, tiedän että minulla on liian kiire, näin on ikävä kyllä aika usein. Mutta toisinaan, kun ehdin keskittyä, minä en askartele, tai kudo tai ompele. Minä katselen ja siirtelen. Harrastan sisustamista, oikein sanan varsinaisessa merkityksessä. Tällä hetkellä inspiroi runsaus ja piristävät värit, toisinaan parasta on puolityhjät hyllyt. Pääasia on tekeminen, niin kuin kai missä tahansa harrastuksessa. Ja naisnurkka eroaa muusta talosta siinä, että sitä ei ole rasitettu inspiraation lisäksi muilla tehtävillä.

Rentouttavaa viikonloppua ja rakentakaa oma inspisnurkkanne tai vaikka kokonainen huone, ensitilassa!

Jenni

Artemide tolomeo
moodboard
Artemide tolomeo
Artemide tolomeo, taulu ja tapetti
House doctor
Artemide tolomeo jalka

Comments

Vilja @ muotoseikka\
Reply

Kiitos inspisnurkkasi inspiksestä, nimittäin meillä on tuollainen Artekin hylly 80-luvulta. Olen ajatellut maalata sen valkoiseksi, ja kuvasi antoi sopivan sysäyksen idealle.
Nurkkasi on kaunis!

Jenni

Kiitos Vilja! Omatkin hyllyni ovat vanhempieni perua, ikää niillä jo useampi vuosikymmen! Nämä ovat olleet alunperin koivunväriset. 🙂

Viivi / Valkoinen Soihtu
Reply

Voi ihanuus, mikä naisnurkka♥ Aivan mahtava! Huippu idea, mäkin haluun oman nurkkauksen:)!

Jenni

Suosittelen Viivi! 😉 Jokaisella naisella tulisi olla tällainen! 🙂

Saija
Reply

Ihana idea! Varsinkin nyt, kun muutimme miehen omaan asuntoon ja kaikki on suurinpiirtein häneen makuunsa sisutettu.

Jenni

Valtaa ihmeessä yksi nurkka ihan omaan käyttöösi! 🙂

Jenni

Kiitos! <3

JohannaL
Reply

Ihanan näköinen nurkka! Ihanaa naistenpäivää.

Jenni

Kiitos! Samoin sinulle Johanna! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website