Ihan pihalla ja vähän metsässäkin

Blogi_kesakimppu4

Pehmeiden päivätorkkujen lisäksi täällä on huhkittu ulkona hakekuorman ja kivien kimpussa. Nyt alkaa näyttää paremmalta, vaikka taistelu rikkaruohoja vastaan onkin paikoin epätoivoista sodankäyntiä. Ne ovelukset kasvavat paitsi katekankaan läpi, myös sujuvasti pelkän kankaan päällä, ilman pisaraakaan multaa.

Tykkään kovasti näistä puutarhan viimeistelytöistä, vaikka kädet tärisevätkin nyt kokopäiväisestä kivien kantelusta. Viimeistelytöiden lisäksi odottaa vielä muutama suurempikin pihaprojekti ja uusia tulee tietenkin mieleen kokoajan, ettei vaan pääsisi listan pää häämöttämään. Eikä sen tarvitsekaan häämöttää, nimittäin harva asia voittaa sitä tunnetta, kun saa vetää saappaat jalkaan ja kyykistyä lapion kanssa puskan juurelle taistoon rikkaruohoja vastaan. Onko joku muu yhtä hurahtanut?

Blogi_pihalla1
Blogi_pihalla3

Ihania huolettomia kesäkimppuja saa nyt oman kukkapenkin kukista. Kimpusta löytyy muun muassa unikkoa, kesämalvikkia, ruiskaunokkia ja kuunliljaa. Päiväunet on otettu vanhan, pehmeäksi hiutuneen täkin alla.

Blogi_kesakimppu3
Blogi_kesakimppu2

Blogi-pihalla5

Illalla pyörähdimme vielä poimimassa vadelmia iltapalan jatkeeksi. Laskeva aurinko loi ympärille oikean satumetsän. Pitäisi useammin kiskaista saappaat perheelle jalkaan ja samoilla näissä maisemissa.

Mutta nyt kutsuu unijukka, lempeitä unia itse kullekin!

Jenni
blogi_pihalla4
Blogi_pihalla6

 

Comments

Wanhanajanunelma
Reply

Oi että, ihania kuvia!!
Ja oletpa kerennyt uurastamaan siellä, hienolta näyttää!! 🙂

Jenni

Huh, tuntuu vain, että loppua ei näy rikkaruohotaistossa, mutta ehkä hyvä niin! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website