Ihan Pihalla

Ollaan oltu tämä viikonloppu. Aamupalat on hätinä maltettu nauttia sisätiloissa, tosin kahvikin on livahdettu juomaan aamuauringon puoleiselle terassille. Kun pääsee siihen olemisen moodiin edes hetkeksi, että ajattelee kukkapenkissä vaanivan rikkaruohon olevan tämänhetkisen elämän pahin uhka, täytyy asioiden olla aika hyvin. Sunnuntai-iltana tulevan viikon haasteet taas kolkuttelevatkin tuttuun tapaan takaraivossa.

Blogi_ihan pihalla1

Voitte varmasti kuvitella miltä näyttää sisätiloissa, kun kaikki tarmo on kulutettu seinien ulkopuolelle. Säästän teidät kuvamateriaalilta. Usein mietin, kuinka se ylipäänsä on mahdollista, siis se vauhti, jolla pienet pyörremyrskyt laittavat sisustuksen uuteen uskoon. Onneksi se nykyään on muodikasta, että elämä saa näkyä, me olemme ultramegahyper trendikäs perhe juuri nyt.

Rentoa sunnuntai-iltaa! Minä ainakin raivaan sohvalta itselleni kolon hetkeksi ja teen vähän töitä ensi viikon kunniaksi! Monenlaista mukavaa luvassa teille lukijoille, pysykäähän linjoilla!

Jenni
Blogi_ihan pihalla
Pöytä on sympaattisesti kallellaan. Leikkimökkityömaa odottaa innokasta maalaria, löytyiskö?
Blogi_ihan pihalla4
Keskeneräiseen leikkimökkiin roudattiin säkkituoli ja viltti poikineen. Siellä oli mukava odotella sadetta (jota ei koskaan tullut) kirja kainalossa.

 

Blogi_haitari3

 

Leave a comment

name*

email* (not published)

website